Chovatelka.cz

Vše pro psy

Kateřina Řehořová
O psí módě a doplňcích jsme již psali mnohokrát. V dnešním článku si povíme více o praktických, v některých případech ale i zbytečných věcech, které může svému psímu mazlíčkovi pořídit. Zkrátka nabídka psích potřeb na našem trhu je opravdu pestrá.
Zkrátka psí život…

To, že je pes nejlepším přítelem člověka je již známo dlouhá léta. Jako svému správnému příteli mu proto dopřáváme jen to nejlepší. Inspirovat se můžete následujícími zajímavými doplňky. Nabídka různých "vymožeností" pro pejsky je opravdu pestrá...

Psí gauče, pelíšky, boudy

Je libo jednoduchý malý gauč a nebo stylovou boudu se zabudovaným topením? Žádný problém! Vybrat si můžete z velké nabídky skvostných tvarově řešených kousků - malý, velký, kulatý, hranatý, jednobarevný, se vzorem...atd. Ktrerý se líbí nejvíce právě vám?

Psí WC

Ano, už i pejsci mají svoje vlastní WC, dokonce splachovací. Možná se vám může zdát, že to je věc zbytečná, ale opak je pravdou – pořízení takové psí toalety vám může ušetřit mnoho nepříjemných procházek v deštivém počasí.

Vířivka pro psy

Nesmíme opomenout další opravdu zajímavý kousek, psí vířivku. Pro pejsky, co se rádi koupou, může být tato speciální vana skvělým dárkem. Pořizovací náklady jsou ovšem poněkud vysoké.

Další zajímavosti z psího světa:
Psí plemena – malá psí plemena Psí plemena – velká psí plemena Deset nejoblíbenějších psích plemen Výběr psa podle plemene Psí konzervy, granule nebo kosti? Psí oblečky – trendy na jaro a léto 2008 Malý nebo velký pes? Zajímavosti ze světa psů Psí šampóny a kondicionéry Psí plemena - plemena vhodné pro alergiky Psí jména - jaké jméno dát pejskovi? Prodám - koupím psa Psí obojek nebo popruhy? Psí obleček - vhodný dárek pro vašeho mazlíčka Hřebeny pro psy a jiná zvířata Deset nejoblíbenějších psích plemen Štěně i chovatele si vybírejte pečlivě

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.