Psí obojek nebo popruhy?

Jsou lepší pro pejsky obojky a nebo popruhy? Mnoho majitelů psů dává přednost psím obojkům, avšak nejsou popruhy lepším řešením? Více o psích obojcích a popruzích se dozvíte v našem článku.
Pes, obojek, muž

Obojky pro psy

Mnoho majitelů psů dává přednost psím obojkům. Obojky jsou vhodné pro psy, kteří při venčení nejsou příliš aktivní a raději chodí stejným krokem jako vy, než pro ty psy, kteří by při procházkách s vámi byli nejraději o kilometr před vámi. Pro „aktivnější“ psy jsou vhodnější popruhy.

Jak vybrat ten nejlepší obojek pro vašeho pejska?

Na trhu si můžete vybrat z velkého množství různých druhů psích obojků v mnoha barvách. Jak ale vybrat ten správný? Při koupi obojku dbejte na výběr správného materiálu (nejlepší jsou koženkové obojky) a také na správnou délku obojku (záleží na tom, pro jaké psí plemeno obojek kupujete). S výběrem toho nejlepšího obojku vám zajisté rádi poradí ve zverimexu. Ceny obojků se pohybují okolo 50 až 300 korun.

Psí popruhy - vhodné pro štěňata i hyperaktivní psy

Pro pejsky, kteří při procházkách hodně „tahají“, div se nedusí, jsou vhodnější psí popruhy. Popruhy jsou také vhodné pro štěňata, které učíte chodit u nohy. Velkou výhodou u popruhů je to, že se uvazují i na hrudník psa a tudíž při prudčím zatažení vodítkem, netrpí krční páteř psa, jelikož je tlak rozvržen rovnoměrně.

Jak vybrat nejlepší popruhy pro vašeho pejska?

Psích popruhů naleznete na trhu také širokou škálu. Při výběru je důležité dobře odhadnout správnou velikost psích popruhů. V některých specializovaných prodejnách vám dokonce umožní přijít s pejskem a popruhy mu na místě vyzkoušet. Cena popruhů se pohybuje od 150 do 500 korun.

 Hřebeny pro psy a jiná zvířata

Psí obleček - vhodný dárek pro vašeho mazlíčka

Deset nejoblíbenějších psích plemen

Štěně i chovatele si vybírejte pečlivě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies