Chovatelka.cz

Vánoční cukroví - podělte se s námi o své recepty!

Kateřina Řehořová

Vánoční cukroví je jedno velké téma. Nabízíme vám pár klasických i netradičních receptů, ovšem uvítáme i vaše tipy. Ty nejlepší recepty s fotografií budou postupně zveřejňovány. Pochlubte se ostatním čtenářům. Čekáme na vaše recepty!!!

Vánoční cukroví - pečené Banánové kostky Biskupský chlebíček Čokoládové preclíčky
Kakaové špičky Kakaové rohlíčky Kávové rohlíčky Kokosky Linecké košíčky Linecká slepovaná kolečka
Mandlové hrudky Marcipánové koláčky Marokánky Medvědí tlapky
Mocca oválky Oříškové laskonky Pařížské kostky Perníčky Pomerančové kolečka Princesky Rumové lanýže Skořicové hvězdičky Skořicové placičky Sýrové pečivo Třešňová kolečka Tyčinky z lískových oříšků Vanilkové rohlíčky Věnečky Nepečené vánoční cukroví Burizónové hrudky Čokoláda Čokoládové hrudky Hříbečky Kokosový salám Mandlový salám Marcipánová hmota Marcipánové postavičky
Ořechové čtverečky Ořechové placičky Piškotové brambůrky Rafaelo Rozinkové čtverečky Rumové kuličky
Vosí úly DIA vánoční cukroví DIA košíčky s ořechovou náplní DIA kuličky ze sušeného ovoce DIA linecká kolečka DIA ovocný chlebíček DIA ořechová srdíčka DIA rohlíčky s kokosem DIA vanilkové rohlíčky Vánoční cukroví - čekáme na vaše tipy! Nepřehlédněte!

Je pečení cukroví vaším koníčkem? Pečete rádi a máte spoustu receptů, které stojí za to vyzkoušet? Podělte se o svůj recept také s ostatními čtenáři.

Recepty i s fotografiemi zasílejte na emailovou adresu redakce@chovatelka.cz. Ty nejlepší budou zvěřejněny s uvedením autora fotografií a receptu.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.