Kokosové kuličky - domácí rafaelo

Kokosová chuť cukroví. Oblíbený druh nepečeného vánočního cukroví – kokosové rafaelo. Jak postupovat při výrobě kokosových kuliček? Poradíme s ingrediencemi i přípravou. Zde naleznete recept.
Rafaelo

Co budeme potřebovat k přípravě rafaela

  • 1 kondenzované mléko (salko)
  • 100 gramů mandlí
  • 400 gramů strouhaného kokosu

Postup přípravy kokosového rafaela

Kondenzované mléko smícháme s větší částí kokosu (přibližně 300 g) a směs dáme na 2 hodiny vychladit do lednice. Prozatím, než směs v lednici ztuhne, si připravíme mandle. Mandle spaříme horkou vodou a oloupeme.

Každou mandli poté obalíme v předem vychlazené směsi kondenzovaného mléka a kokosu, a vytvoříme z ní kuličku. Výslednou kuličku nakonec obalíme ve zbývajícím kokosu. Kokosové rafaelo skladujeme v chladu.

Vyzkoušejte také další druhy nepečeného cukroví - hříbečky

Marcipánové figurky oživí tác s cukrovím

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies