Chovatelka.cz

Komu se nelení, má hezké bydlení

Kateřina Řehořová
Šikovný kutil v domácnosti se zkrátka nezapře. Vymysleli jste originální zlepšovák do domácnosti, se kterým byste se rádi pochlubili i ostatním čtenářům magazínu Chovatelka? Pokud ano, směle do toho!
Tapety v interiéru vypadají velmi dekorativně

Velmi dekorativním prvkem v interiéru jsou právě tapety. Pokud bydlíte v panelákovém bytě, jsou tapety ideálním (a také levným) řešením, jak zamaskovat nevzhledné umakartové jádro. Tapety jsou k dostání v mnoha barevných provedeních i vzorech, samozřejmostí jsou také různé materiály. Zkrátka, stačí si jen vybrat.

Více o tapetování se dozvíte ve článku ZDE> Paspartování a váš domov

V každém bytě nalezneme alespoň 1 obrázek na stěně. Chcete být in? Pokud ano, vyzkoušejte si váš oblíbený obrázek či fotografii zapaspartovat. Nevíte jak na to? Poradíme vám!

Více o paspartování obrázků naleznete ZDE> Textilie v bytě

Textilie do domova zkrátka patří. Záclony, závěsy, ubrusy, potahy na židle, přehozy přes gauč…a tak bychom mohli pokračovat do nekonečna. Všechny tyto doplňky vytvářejí dojem útulného domova.

Více o textiliích naleznete ve článku ZDE> Pochlubte se svými zlepšováky ostatním čtenářům magazínu Chovatelka!

Vymysleli jste originální zlepšovák do domácnosti, se kterým byste se rádi pochlubili i ostatním čtenářům magazínu Chovatelka? Pokud ano, směle do toho! Vaše nápady rádi uveřejníme na našich internetových stránkách! Diskusi naleznete pod článkem. 

Související články
Stylové záclony a závěsy Stylové bydlení s nádechem venkova Bydlení podle zásad Feng shui – ložnice Dekorativní polštářky dotvářejí útulný domov

 

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.