Dekorativní polštářky dotvářejí útulný domov

Polštářky dotvářejí útulný domov, majísvou užitečnou a zároveň dekorativní funkci. Dekorativní polštářky můžete umístit na pohovky, gauče, postele a nebo například do křesel. Jaksi vybrat ten nejlepší?
Dekorativní  polštářky

Nákup dekorativních polštářků – jak na to?

Při výběru dekorativních polštářků přemýšlejte nejen nad jejich vzhledem, ale také nad nejich praktičností. V úvahu byste měli například brát:

Barva a barevné provedení

Barvu či barevné provedení - jak budou celkově ladit s ostatním zařízením pokoje, ve kterém budou umístěny. Polštářky mohou mít stejný materiál jako sedačka. Někteří výrobci sedaček speciálně polštářky k sedačce vyrábějí.

Materiál

Materiál, ze kterého je dekorativní polštář vyroben, což znamená, že by dekorativní polštářek neměl být příliš tvrdý, ale také příliš měkký.

Tvar dekorativních polštářků

Vedle klasického čtverce můžete vyzkoušet kulaté, válcové, šestihranné, srdcové polštářky nebo tzv. bonbónky.

Počet kusů

Můžete si pořídit dekorativní polštářek jen tak pro radost a nebo celou sérii k sobě ladících polštářků, které mohou dokonale dotvořit celý interiér.

Moderní dekorativní polštářky s potiskem

Zajímavé jsou i potisky nebo barevné malování. Takový polštářek pak může být opravdovou designovou perličkou ve vašem stávajícím materiálu.

Pohankové, špaldové a bylinné polštářky nejen pro okrasu ale i pro zdraví

Znáte pohankové, špaldové a nebo bylinné polštářky? Ne? Tak nyní máte možnost spojit příjemné s užitečným a vybrat si náplň dekoračního polštářku z přírodních materiálů, které mají léčebné nebo relaxační účinky.

 

Pohanka pomáhá při migréně, nespavosti a bolestivých kloubech. Je však poněkud tvrdá, mekčí variantou jsou pohankové slupky. Tato sypká náplň se přizpůsobí vašemu tělu a podepře krční páteř nebo prohnutí zad.

 

Bylinkové náplně potom působí svým aroma na nespavost, únavu nebo deprese. Nejčastěji se používá máta, mateřídouška nebo levandule.

Další zajímavé články z rubriky domácí dílna

Domácí dílna - čističky vzduchu

Ubrousková technika - jak na to?

Jak si vybrat počítačový stůl

Domácí výroba dílenského stolu

Dekorace - malování barvami na sklo

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies