Betonové ploty – inspirace

Máte velký pozemek, který je nutné schovávat před zraky zvědavců? Pak nezapomeňte, že důležitější než všechny bezpečnostní kamery a noční hlídači je správně zvolený betonový plot. Betonové ploty, ač mají neustále auru ošklivých, šedých stěn, se pyšní řadou elegantních a hezkých řešení.

Betonové ploty ochrání váš pozemek a poskytnou vám soukromí. FOTO: Boppe

Vybrat si můžete betonový plot, který vypadá jako by byl sestaven z malých cihliček anebo betonový plot se štípaným kamenem. Chcete oplotit „jen“ rodinný domek I pro vás se betonové ploty hodí – jsou bezpečné, kvalitní a dlouhověké.

Betonové ploty: VÝHODY

• Velmi snadná montáž plotu – zvládnete ji sami

• Rychlá stavba plotu i jeho snadná oprava

• Maximální odolnost vůči povětrnostním vlivům

• Bezúdržbovost a životnost více než 50 let

• Nízká cena a moderní vzhled

• Maximální soukromí a ochrana majetku

Betonový plot lze kombinovat s dřevěnými laťkami, aby působil lehčeji. FOTO: BoppeJak postavit betonový plot Jde to i vlastními silami

Jednou z výhod betonových plotů je jejich snadná montáž – pokud se rozhodnete postavit si plot vlastními silami, bude to sice trvat trošku delší dobu než od profesionální firmy, ale rozhodně to není nadlidský úkol. Základem při stavbě betonového plotu jsou sloupky, které je třeba vyztužit po celé výšce.

Ocelová výztuž se vkládá i do vodorovných spár. Jde vlastně o jakousi skládačku – betonové tvarovky se vsázejí do připraveného základu. Při stavbě betonového plotu můžete kombinovat různé prvky a dílce, můžete mít plný plot anebo plot s průhledovými mřížkami.

Betonové ploty: Moderní design s luxusním vzhledem

Design betonových plotů se výrazně změnil a dnes už se s ošklivým betonovým plotem prakticky nesetkáte. Ploty napodobují přírodní kámen, cihly nebo jsou ozdobeny reliéfy či mřížkami. Existují také betonové ploty se speciálními tvarovkami, do kterých je možné vysadit zeleň. Velkou výhodou betonových plotů je také snadná aplikace barev.

S betonovým plotem je možné jednoduše oplotit jakýkoliv pozemek. Jeho největší předností je absolutní bezúdržbovost, dlouhověkost a maximální bezpečnost. Betonové ploty poskytují dokonalé soukromí a v moderním provedení vypadají luxusně. Pokud ale máte malý rodinný domek v přírodním stylu, vhodnější pro vás bude zděný plot nebo dokonce dřevěný plot.

 

Autor: Viola Kratochvílová

Kde koupit nejlepší betonové ploty Hledejte odborníka na ploty!

Souvicející články:

Ploty a plůtky - nové trendy

Ploty - jaký plot si vybrat

Plot - co kolem něj nasadit

Jak správně natřít plot

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies