Trendy design židlí

Chcete oživit interiér aniž byste přestavovali celý nábytek? Vyměňte obyčejné židle za netradiční. Tchýně si bude klepat na čelo, návštěva bude závidět a vy konečně poznáte pohodlí.
Křeslo na terase

Plastové židle – židle z netradičního materiálu

Dřevo, kov a textil, to jsou nejčastější materiály používané při výrobě židlí. Bytoví designéři se ale rozhodně nedrží u zdi a nebojí se ani méně tradičních materiálů, jako je např. plast. Plastové židle jsou lehké, velmi odolné a snadno udržovatelný. S oblibou je využívají kavárny, bary a jiné komerční prostory.

Sedací pytle a vaky pro pohodlné bydlení

Novinkou na trhu jsou sedací pytle a vaky. Jsou vyplněny polystyrénovým granulátem, který se přizpůsobí tvaru vašeho těla. Povrchový materiálem je většinou syntetická useň. Sedací pytle i vaky umožňují nespočet poloh a způsobů sezení a vždy se přizpůsobí vašemu tělu – po zdravotní stránce jsou tedy na jedničku.

 

Vyrábí se v různých barvách a vzorech, takže je snadno sladíte s interiérem. Vhodné jsou také pro děti – máte jistotu, že sedí zdravě a nemusíte se bát ani toho, že by se při manipulaci příliš namáhali – sedací pytel (i vak) váží obvykle pouhé 4 kg.

Swopper - židle inspirovaná těhotenským míčem

Znáte nafukovací míče, na kterých cvičí maminky před porodem? Cvičení na tomto míči je natolik přínosné pro naše zdraví (zvláště pak pro záda), že dnes nabízí specializované kurzy snad každé větší město. Bytoví designéři tohoto poznatku využili a navrhli židli, která poskytuje srovnatelný zdravotní efekt – dali ji název Swoper.

 

Jedná se o jednoduché sedadlo připevněné na pružině. Na Swopperu se můžete pohybovat dopředu, dozadu i do stran, aniž byste spadli nebo se převrhli. Swooper se také na rozdíl od těhotenského míče nikam neodkutálí. Na Swoopru vás nebudou bolet záda, protože posílíte ochablé svalstvo.

Moderní art židle oživí váš dům i byt

Vlastníte obyčejné dřevěné židle, ale je vám líto se jich zbavit? Pošlete je na renovaci. Bytoví designéři vám je vybarví na růžovo, ozdobí je tygřím vzorem nebo vám ze sedátka udělají šachovnici. Takto originální židlí se můžete chlubit nejen doma, ale i v kavárně či ve firmě, pakliže nějakou vlastníte. Moderní židle zkrátka dodají vašemu domu či bytu punc originality.

Související články

Jídelní stoly a židle - na výběru záleží

Oživte si interiér v podzimních tónech

Nábytek a bydlení - vestavěné skříně

Bydlení – bydlíte zdravě?

Jak odstranit starý nátěr ze dřeva

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies