Rozpůlená zralá rajčata uvaříme doměkka a propasírujeme je přes síto. Do půl litru rajčatové kaše přidáme 100 mililitrů vody, 15 gramů cukru, ½ lžičky soli a pepře. Potom šťávu zahřejeme na bod varu, chvíli povaříme a poté plníme do lahví.
Proč je zdravé pít zeleninové šťávy? Zeleninové šťávy podporují imunitní systém a posilují naše zdraví. Upravují zažívání. Jsou prevencí chorob. Pomáhají při mnoha dietních kúrách. Obsahují velké množství vitamínů a minerálních látek.Rajčatová šťáva - vitamínová bomba
Kateřina Řehořová 26.09.2006
Čerstvá rajčatová šťáva je opravdovou vitamínovou bombou! Zeleninové šťávy podporují imunitní systém, upravují zažívání a jsou prevencí chorob, které jsou právě aktuální. Recept na rajčatovou šťávu se vám může hodit i k obraně proti nachlazení.
Hodnocení: 3.8
Počet: 4
Nejlepší: 5 Nejhorší: 2