Nádivka s uzeným masem a kopřivami

Tato nádivka s uzeným masem a kopřivami je ideální přílohou k pečenému kuřecímu, krůtímu, jehněčímu a vepřovému masu. Touto nádivkou můžete zpestřit také letošní velikonoční menu.
Pečené kuře

Ingredience na nádivku s uzeným masem a kopřivami

Příprava nádivky

Žemlovku nakrájíme na kostičky a dáme do hlubší mísy. Rozpustíme 100 g Hery, kterou polijeme kostičky veky v míse. Vepřové a uzené maso také nakrájíme na kostičky a spolu s bylinkami přidáme do mísy. Do malého množství vývaru vidličkou zašleháme žloutky, přidáme pepř, sůl a muškátový květ. Nalijeme do mísy k masu a žemlovce. Na závěr lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Vše dáme do tukem vymazaného pekáče a zvolna pečeme. Velikonoční nádivku podáváme teplou se zeleným salátem. Tato nádivka s uzeným masem a kopřivami je ideální přílohou také k pečenému kuřecímu, krůtímu, jehněčímu a vepřovému masu.

Nechte se inspirovat také dalšími recepty

Zapečená cuketa s nádivkou

Dýňová tortilla

Domácí výroba selské paštiky

Sýrové pečivo

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies