Chovatelka.cz

Dárková krabička - vlastní dárkové balení

Kateřina Řehořová

Chcete své blízké potěšit pěkně zabaleným vánočním dárkem? Poradíme vám, jak na to. Nechte se inspirovat článkem. Někdy i pouhá drobnost dokáže v pěkném obalu velmi potěšit.

Na dárkovou krabičku si připravte krabičku ve tvaru krychle, nebo obdélníku (dle velikosti dárku) lesklou látku (může být jednobarevná, se vzorem ..atd.) stuhu (nejlépe hrubší) lepidlo nůžky aranžovací hmotu drátek sušené květiny větvičky (umělé, nebo živé) Originální dárkové balení - dárková krabička

Nejprve si nastříháme kusy látky, které nalepíme na krychlovou nebo obdélníkovou krabičku. Krabičku, na kterou jsme lepidlem nalepili látku, necháme pořádně proschnout, a poté trochu přežehlíme (lepší je plochy krabičky žehlit přes ručník nebo utěrku). Do takto připravené krabičky můžeme vložit dárek a přiklopit vrchní díl krabičky.

Krabičku s vánočním dárkem obvážeme stuhou. Na vrchní díl krabičky připevníme drátkem na stuhu kousek aranžovací hmoty (z aranžovací hmoty nožem vykrojíme malou kostičku), do které nejprve napícháme menší větvičky a poté sušené květiny. Nezapoměňte k takto zabalenému vánočnímu dárku přidat jmenovku.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.