Zubní kartáčky a pasty pro psy

Když už si pořídíte věrného společníka, je nutné abyste dbali nejen o srst a drápky, ale také o psí chrup. Pravidelné čištění zubů může zabránit vzniku zubnímu kazu a plaku. Na trhu si můžete vybrat z velkého množství zubních kartáčků a past.

Pes

Zubní kartáčky pro psy

Zubní kartáčky pro psy jsou velmi podobné kartáčkům, jaké používají lidé. Pro psy jsou vhodnější zubní kartáčky s měkkýma štětinkama, které tolik nedráždí dásně. Psa na používání kartáčku musíte učit postupně, nejlépe již od ranného věku štěněte. Interval čištění by se měl pohybovat v rozmezí 3 až 4 čištění zubů do měsíce. Pravidelné a technicky správné čištění zubů může zabránit vzniku zubního kazu a plaku.

Zubní pasty pro psí miláčky

Na trhu jsou k dostání speciální zubní pasty pro psy. Můžete si vybrat nejen z různých příchutí (například mátová, eucalyptová, drůbeží, hovězí příchuť zubní pasty), ale také z více druhů těchto past. Existuje speciální zubní pasta speciálně na citlivé psí zuby apod. Nepoužívejte při čištění psího chrupu pasty pro lidi, jednak tyto zubní pasty hodně pění a ani jejich chuť psům příliš nelahodí.

Psi ocení oboustranný zubní kartáček

Oboustranný kartáček má extra jemné štětinky, které nedráždí dásně vašeho pejska a zuby dobře vyčistí. Na tento druh čištění chrupu si psi zvykají mnohem rychleji.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies