Zdraví domácích mazlíčku řídíte vy!

Žijete zdravě, kupujete kvalitní potraviny, vaříte za pomoci minimálního množství tuku, dostatečně relaxujete, spíte minimálně 8 hodin, cvičíte? Dobře děláte, ale myslíte také na své čtyřnohé miláčky? Dopřáváte i jim jen to správné pro zdravý vývoj a šťastný život?

Štěně, hra, tlapky

Pokud svého pejska či kočičku opravdu milujete, měli byste hlavně okamžitě zapomenout na lidskou stravu. Jestliže do svého pejska cpete zbytky od Vašeho oběda (byť byl zdravý), vězte, že děláte obrovskou chybu. Lidské tělo a jeho trávicí systém je nastaven úplně jinak než ten zvířecí, a proto to, co je dobré pro Vás může Vašemu chlupatému kamarádovi způsobit nemalé zdravotní obtíže.

Chcete-li pro svého domácího mazlíčka opravdu to nejlepší, je vhodné vybírat krmivo, pelíšky a další nezbytnosti od kvalitních prodejců chovatelských potřeb. V těchto obchodech nejen, že seženete kvalitní chovatelské potřeby pro psy i jiná zvířata, ale nebudete-li si vědět rady, profesionální personál vám jistě ochotně poradí. Nemáte čas chodit po obchodech? Žádný problém, mnoho specializovaných obchodů existuje také v „online“ světe. Stačí si sednout k počítači a kouknout na internet. Během několika minut máte objednáno i zaplaceno a můžete se věnovat zase svým povinnostem či zájmům.

Kočka, kotě

Další výhodou specializovaných internetových obchodů je také rychlost dodání. Ať už sháníte chovatelské potřeby pro kočky, psy, morčata či jiné hlodavce, vše budete mít doma do 48 hodin. Pokud se rozhodnete nakoupit kvalitní krmivo pro vaše čtyřnohé miláčky do zásoby, získáte hned několik výhod, z nichž asi nejvíc oceníte dopravu zdarma či slevu na nákup při osobním odběru.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies