Zařiďte si domov ve znamení zvěrokruhu – 2 díl

V dnešním díle našeho seriálu vám poradíme, jak by si měli svůj domov zařídit panny, střelci, ryby, váhy, vodnáři a lvi tak, aby se v něm cítili co nejlépe. Čtěte dále a dozvíe se více.
Hodiny zvěrokruh

Panna

Panny mají rády svůj domov zařízen v zemitých barvách, kterým dominuje přírodní nábytek a také doplňky, které vyvolávají pocit útulnosti a pohodlí. Nerady se obklopují materiály, jako je například plast, kov a nebo sklo. Panny mají rády jemné květinové vůně v domově.

Střelec

Střelci dávají přednost praktičnosti bydlení. Čím méně prostoru a věcí k úklidu, tím lépe. Střelci mají rádi masivní nábytek a také domov s mnoha technickými vymoženostmi. Oranžová a růžová barva je do střelcova bytu nevhodná, způsobuje v něm podrážděnost.

Váhy

Zrozenci ve znamení vah se rádi obklopují vkusným nábytkem, který je doplněný do detailu sladěnými dekoracemi. Váhy mají rády tyrkysové, rudé a světlé odstíny barev. V jejich interiéru můžeme naleznout i stříbrné a bronzové sochy. Milují svůj domov, ve kterém nesmí chybět zrcadla. Bydlení vah je neustále provoněno jejich oblíbenou vůní.

Ryby

Ryby by se měly při zařizování svého interiéru vyvarovat umělým hmotám a kovu, také by se měly vyhýbat černé a šedé barvě, která je deprimuje. Domácnost zrozenců ve znamení ryb by měla být obklopená světlem a vodními prvky.

Vodnář

Vodnáři by měli dávat přednost vzdušným interiérům, které už na první pohled hýří originalitou a zároveň praktičností. Pro zajímavost: Vodnáři by si měli kupovat nábytek se zaoblenými rohy, samozřejmostí je také kulatý stůl.

Lev

Lev je spokojen v domově, ve kterém na bílém základu vynikne jeho nápaditost. Rádi kombinují dřevo s kamenem, případně se sklem. Lev si potrpí na luxus, originální obrazy, klid a také interiér provoněný silnějšími (kořenitými) vůněmi.

Další články z rubriky Dům a bydlení

Zařiďte si domov ve znamení zvěrokruhu – 1. díl

Zateplení fasád – tepelná izolace

Tipy, jak zamaskovat umakartové jádro

Stylové bydlení s nádechem venkova

Výběr obývací stěny - jak na to?

Starý nebo nový byt?

Termografie – zjistěte kde vám v domácnosti nejvíce uniká teplo?

Nová střecha – jaká bude ta nej?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies