Zařiďte si domov ve znamení zvěrokruhu – 1. díl

Zařizujete si nový byt a nebo rekonstuujete váš stávající? Zkuste to podle znamení zvěrokruhu! V dnešním článku vám poradíme, jak by si měli svůj domov zařídit berani, býci, blíženci, kozorozi, štíři a raci.
Zvěrokruh

Beran

Beran by si měl svůj příbytek zařídit ve stylu praktičnosti a také pohodlnosti. Ideální jsou pro něj pastelové barvy, výjimkou je barva rudá, která berana velmi přitahuje. Na doplňky si zrozenci berana příliš nepotrpí, ovšem na výběru správné postele si dají záležet, neboť ví, že v ní budou trávit veškerý volný čas. Beran je schopen kombinovat všechny materiály zároveň, vždy však klade důraz na celkový praktický vzhled interiéru.

Býk

Býci mají ze všeho nejraději pohodlí, tomu také přizpůsobují svůj příbytek. Barvy volí převážně teplé, tedy oranžovou a žlutou barvu ve všech odstínech. Z materiálů dávají přednost klasice, tedy dřevu. Přitahují je doplňky ve starožitném stylu. Býk také velmi lpí na voňavém domově.

Blíženci

Blíženci si potrpí na praktičnosti, která je doplněna o nové trendy dnešní doby v oblasti techniky, což znamená, že v jejich příbytku nesmí chybět kvalitní televizor, kvalitní hudební sestava a samozřejmě výkonný počítač. Rádi rozdělují obydlí na relaxační a společenskou část. Na doplňky a barvy v bytě si příliš nepotrpí.

Kozoroh

Kozorozi se drží klasiky, tedy vzhledu útulného domova. Mají rádi doplňky, jako jsou například závěsy, záclony, ubrusy..atd., které v nich vyvolávají pocit dostatečné ochrany jejich soukromí. Vhodným materiálem je dřevo, barvy jsou ideální ve světlých odstínech. Kozorozi si také potrpí na starožitnosti.

Štír

Štír si potrpí na praktičnosti pohodlí a také luxusu jeho příbytku. Důležitá je pro něj čistota jeho domova, která v něm vyvolává i očistu jeho mysli. Vhodná je kombinace bílé, černé a nebo rudé barvy. Samozřejmostí je také nábytek v přírodních tmavých odstínech.

Rak

Raci jsou charakterističtí svým velmi citlivým vnímáním, které se projevuje i pří zařizování jejich příbytku. Potrpí si na nábytku a dekoracích, které v nich vyvolávají vzpomínky. Raci mají rádi klidný, pohodlný domov, ve kterém je vždy uklizeno a ve kterém se cítí celá rodina útulně. Mají rádi světlé odstíny barev, ideální je žlutá a oranžová barva. Z materiálů dávají přednost dřevu a keramice.

Další články z rubriky Dům a bydlení

Zateplení fasád – tepelná izolace

Tipy, jak zamaskovat umakartové jádro

Stylové bydlení s nádechem venkova

Výběr obývací stěny - jak na to?

Starý nebo nový byt?

Termografie – zjistěte kde vám v domácnosti nejvíce uniká teplo?

Nová střecha – jaká bude ta nej?


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies