Zahradní párty na konci léta

Chcete se pochlubit svou překrásnou, moderní zahradou? Máte dost času a financí? Uspořádejte zahradní párty! Důvod k oslavě se vždycky najde. My vám poradíme, jak párty zorganizovat na konci léta, aby se o ní ještě dlouho mluvilo.

Muž, stromy, balonky

Jak dobře zorganizovat zahradní párty

1. Zahradní párty potřebuje naplánovat

Zahradní párty začněte připravovat s dostatečným předstihem. První, co musíte udělat, je stanovit si počet hostů a místo konání. Sepište si seznam hostů, jídla, nápojů, ale i potřebného zahradního nábytku. V případě, že vám nějaká ta židlička chybí, neváhejte si ji vypůjčit.

2. Výběr místa pro zahradní párty

Vždy musíte počítat s možností špatného počasí. Pokud nemáte na zahradě zastřešený altánek ani jinou zastřešenou místnost, připravte na možnou párty i svůj dům. Můžete si také koupit nebo zapůjčit speciální velký stan.

3. Výběr hostů

Aby zahradní párty klapala tak, jak by měla, je třeba, aby jste byli nejen dobrými hostiteli, ale i organizátory. Např. při výběru hostů na zabijačkovou párty si dejte pozor, aby polovina pozvaných hostů nebyla vegetariány (připravte jim něco speciálního) Na dětskou párty zvěte ty, kteří mají kladný vztah k dětem.

4. Vhodná jídla pro zahradní párty

Pokud chystáte gril párty, samozřejmostí by mělo být několik druhů mas a zeleniny. V ostatních případech nic nezkazíte klasikou – chlebíčky a jednohubkami. Ovoce, zeleniny, zákusky, chuťovky, oříšky a chipsy – složení švédského stolu by mělo být rozmanité, aby si vybral každý. Opět vše záleží na druhu párty. Na dětské slavnosti samozřejmě nesmí chybět sladkosti a zmrzlina. Výběr nápojů by měl zahrnovat jak alkoholické, tak i nealkoholické nápoje různých druhů.

5. I na párty si rozdělte role

Zatímco na ženě je příprava občerstvení, muž by měl zkontrolovat technickou stránku věci (osvětlení, gril apod.). S přípravou jednodušších věcí vám mohou pomoci i děti. Pokud budete mít pocit, že vám zajišťování párty přerůstá přes hlavu, zaúkolujte také účastníky párty.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies