Vyzkoušejte probiotika při domácí terapii

Vyzkoušejte léty vyzkoušené probiotické preparáty Pangamin bifi a Pangamin bifi plus, které vám pomohou udržet přirozenou rovnováhu střevní flóry vašeho těla. Probiotika jsou také vhodná při léčbě alergických onemocnění a poruchách trávícího traktu.

Probiotikum

Přirozená rovnováha našeho těla může být vlivem okolí narušena

Lidský organismus je v současnosti vystaven působení mnohých negativních vlivů. Narušené životní prostředí, špatný životní styl, ale také nadměrné užívání antibiotik, může způsobit narušení přirozené rovnováhy v oblasti střevní flóry.

 

Dlouhodobě může tento stav vést až k narušení imunitních reakcí v celém organismu. Péče o bakteriální rovnováhu střevní sliznice pak výrazně sníží potřebu užívání podpůrných vitaminových preparátů, ale také antibiotik.

Probiotika pro naše zdraví

Jednou z možností účinného ovlivnění rovnováhy střevní flóry je pravidelné užívání probiotik. Probiotika jsou mono nebo směsné kultury živých organismů, které příznivě ovlivňují střevní mikroflóru hostitele.

 

V prvních letech se tyto preparáty používali převážně jako součást antibiotické léčby a rámci terapie průjmových onemocnění. Postupně se však spektrum použití probiotik výrazně rozšířilo.

 

V součastné době se doporučují probiotické preparáty při každém podávání antibiotik - od začátku vlastní antibiotické terapie minimálně v délce dvou až třech týdnů.

Další příznivé účinky probiotik

Nezastupitelné místo probiotik je také v léčbě průjmových onemocnění, převážně v dětském věku. Zde se podávání probiotik osvědčilo i při prevenci vzniku onemocnění u zbylých členů rodiny, ale i v prevenci vzniku trávicích potíží při cestování.

 

Významný efekt probiotik se také objevuje v rámci dlouhodobé léčby alergických onemocnění, pooperační péče a při poruchách trávícího traktu. Významně může ovlivnit i průběh terapie, akné nebo atopického ekzému.

Pangamin bifi a Pangamin bifi plus

Podpořte přirozenou rovnováhu vašeho těla probiotickými přípravky Pangamin bifi nebo Pangamin bifi plus. Tyto preparáty splňují podmínky pro doporučený obsah živých kultur potřebných pro dostatečný účinek probiotické terapie. Jsou velmi dobře tolerovány i při dlouhodobém podávání díky jejich složení z výhradně přírodních látek.

 

Vzhledem k obohacení tabletek Pangaminu bifi a Pangaminu bifi plus prebiotikem inulin, lze zařadit uvedené preparáty již do skupiny synbiotik. Jako synbiotika se označují preparáty, které kombinují prebiotika a probiotika.

Slovo lékaře závěrem

„Pangamin Bifi a Bifi plus jsou pravidelnou součástí léčby našich dětských pacientů. Za uplynulých pět let jsme je ordinovali několika tisícům hospitalizovaných pacientů“, říká primář MUDr. Jan Boženský z dětského oddělení Vítkovické nemocnice v Ostravě.

Vyzkoušejte Pangamin bifi nebo Pangamin bifi plus od společnosti Rapeto a.s. Více informací se dozvíte na stránkách: www.pangamin.cz

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies