Vyplatí se koupit myčku na nádobí? Ano!

Pokud jste se rozhodli pořídit myčku nádobí, gratulujeme. Myčka vám ušetří nejen čas, ale také mnoho hektolitrů vody. V dnešním článku vám poradíme, která myčka nádobí je ta nejlepší.

Nádobí, talíř

Vyplatí se koupit myčku na nádobí?

Myčka na nádobí je v dnešní době v mnoha domácnostech nepostradatelným spotřebičem, který šetří nejen čas, ale také vaše nervy (určitě znáte ty věčné spory, kdo bude mýt daný den nádobí). Pokud máte početnou rodinu, rozhodně se vyplatí myčku na nádobí koupit.

Malá nebo velká myčka?

Myčky existují v mnoha provedeních a také velikostech. Obecně lze říci, že je lepší koupit myčku větší, protože se do ní vejde mnohem více nádobí (a samozřejmě také nádobí větších rozměrů). U menších myček byste měli s větším nádobím problém.

Záleží také na tom, kolik prostoru máte v kuchyni a nebo jinde, kde budete chtít myčku umístit. Vhodné je pořídit si myčku, kterou vám mohou vestavět do kuchyňské linky (za vestavěné myčky nádobí si ovšem musíte připlatit).

Cena versus výkon

Nabídka programů u standardních myček je většinou dostatečná, ovšem pokud chcete za "málo" peněz hodně muziky, není problém. Věnovat pozornost byste měli složitosti ovládání myčky. Někdy mnoho programů je na škodu, protože se tak zvyšuje poruchovost spotřebiče.

Stejně nakonec zjistíte, že využíváte jenom 2 až 3 základní programy z 10. Výhodná je koupě myčky, která má v sobě speciální program („šestý smysl“), který měří stupeň znečištění vody a tomu přizpůsobuje parametry celého mycího cyklu tak, aby spotřeba vody, energie a také času, byla co nejnižší.

Pozor na hlučnost myčky nádobí

Hlučnost by měla při koupi vaší nové myčky nádobí tvořit důležité kritérium výběru. Čím nižší hlučnost bude myčka mít, tím lépe. Vyhovující jsou myčky s uvedenou hlučností do 50 decibelů. Nejtišší myčky dosahují hlučnosti okolo 42 decibelů.

Říct přesnou cenu nejlepší myčky nádobí právě pro vás, je opravdu těžké. Je mnoho rozhodujících faktorů (výkon, spotřeba, hlučnost, design, výrobce), od kterých se odvíjí konečná cena.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies