Vybíráme vhodné hračky pro psy a kočky

Na trhu je k dostání nepřeberné množství různých hraček nejen pro psy, ale také pro kočky. Jak vybrat tu správnou hračku právě pro vašeho domácího mazlíčka?

Hračky pro psy

Vhodné hračky pro psy

Každý pes si rád hraje s něčím jiným a z něčeho má i strach, proto je vhodné si pořádně promyslet, jaká hračka by se mu mohla líbit. Velmi oblíbené jsou u psů míčky určené k aportování (gumové, pískací). Při výběru myslete na to, že velikost míčku by měla odpovídat velikosti tlamy psa (aby se mu míček pohodlně nosil). K dostání jsou také různé bavlněné uzly určené k přetahování, létající talíře, plyšové, gumové či vinylové hračky různých tvarů a velikostí. Pro štěňata a malé psí plemena jsou vhodné hračky z měkčích materiálů, například z měkčeného kaučuku. Před koupí se vždy přesvědčte o tom, zda-li je vámi vybraná hračka zdravotně nezávadná.

Vhodné hračky pro kočky

Kočky jsou velmi hravé a stejně jako psi, tak i ony mají rády hračky. Na trhu jich je k dostání opravdu spousta -  stačí si jen vybrat, která nejlépe bude vyhovovat potřebám vaší kočky. Vybrat si lze z pestré nabídky míčků (z různých materiálů, se šňůrkou nebo bez), škrabadel, škádlítek, plyšových hraček ve tvaru myší, apod. Oblíbené jsou také vibrující a nebo interaktivní hračky, které kočku zabaví a navíc pomáhají rozvíjet její inteligenci. I v tomto případě dbáme na to, aby námi vybraná hračka byla vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu.

Nevhodné hračky pro psy a kočky

Nevhodné jsou zejména takové hračky, které obsahují malé a snadno oddělitelné části - zde hrozí riziko, že je zvíře pozře. V „lepším" případě dojde pouze k menším zažívacím potížím, v horším případě muže dojít až k zadušení zvířete! Nevhodné jsou také hračky, které připomínají předměty ve vašem domově - například boty, apod.

Hry a hračky pro psy

Vybíráme hračky pro papoušky

Doplňky speciálně pro psy...

Hot Doll - ukojte touhu psů

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies