Vánoční výzdoba - jakou plánujete letos?

Ne všichni chtějí do vánoční výzdoby investovat spoustu peněz a času. Ale jde to i jednoduše. Výzdoba vám má přinášet radost, takže hlavně zachovejte klid. Přinášíme vám několik nápadů, abyste svému domovu vdechly vánoční atmosféru.

Vánoční dekorace se šiškami

 

S výzdobou to nemusíte nijak přehánět

 

I decentní výzdoba může být mnohem krásnější, než přehnaně vyzdobený každý kout domácnosti. Vždyť se také říká: “V jednoduchosti je krása”. Co je ale naprostým základem, který by na Vánoce neměl nikdy chybět, je stromeček. Ozdobit ho můžete jakýmkoli způsobem.

 

Můžete na něj pověsit slaměné ozdoby, čokoládové kolekce nebo nádherně zdobenými koulemi, které dnes seženete v nejrůznějších barevných variacích a velikostech. Avšak pokud chcete, aby váš stromek vypadal opravdu efektně, použijte široké stuhy a vytvořte z nich velké nadýchané mašle.


 

Sváteční prostírání

 

Při výběru vánočního ubrusu si dejte záležet. Pokud pak na něj plánujete dát nějaké barevné ozdoby, vybírejte ze střídmějších barev - bílá či stříbrná je ideální. Jako doplňky na stůl mohou posloužit smrkové větvičky, šišky, tyčinky skořice, badyán a podobně. A co by to bylo za vánoční atmosféru bez svíček. Ty můžete rozmístit po celém bytě. Pamatujte, že i vůně ve vás může probudit vánoční náladu. Pořiďte si svíčky, které voní po vanilce nebo jablku se skořicí.


 

Příroda volá...

 

V posledních letech lidé preferují výrobky z přírodních materiálů. Dejte jim šanci i vy a uvidíte, že z nich bude vyzařovat teplo domova. Vyzdobte si domov vkusnými doplňky vyrobenými ze slámy, papírmašé či ze dřeva. Papírmašé je papírová směs drceného papíru, lepidla a vody. Nalévá se do různých forem a nechává se usušit.V některých případech je do směsi přidávána mouka.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies