Vánoční dekorace z růží

Chcete si svůj domov na Vánoce zkrášlit zajímavými dekoracemi z živých či umělých květin? Vánoční dekorace z růží oživí interiér. Pokud máte raději jemnější zdobení, potěší vás sněžný vánoční košíček.

Květinová dekorace

Vánoční dekorace z rudých růží

Slavnostní atmosféru Vánoc vykouzlí zářivě červené růže v kombinaci s menšími bílými květy (dobrou volbou je ornitogalia, sněženky apod.). Tuto vánoční dekoraci doplňte zelení. Rostliny vpichujte do předem navlhčené aranžovací hmoty, aby rostliny déle vydržely.

Velmi efektně vypadá takto vytvořená vánoční dekorace v průhledně červené váze naplněné dekorativními kuličkami nebo kamínky stejné barvy.

Sněžný vánoční košíček jako dekorace

Pokud máte raději jemnější dekorace, potěší vás vánoční dekorace ze světle růžových růžiček doplněných zelení a gypsophilou (gypsophile se také říká nevěstin závoj). Rostliny vpichujte do předem navlhčené aranžovací hmoty, aby rostliny déle vydržely. Tuto vánoční dekoraci umístěte do košíčku tmavší barvy a nakonec ještě přizdobte stuhou nebo provázkem, nejlépe z přírodního materiálu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies