Vánoční dárky pro vaše chlupáče

Vánoce, zimní období, které každý rok zasáhne tisíce srdcí lidí po celém světě. Ve svém původním významu jsou Vánoce křesťanský svátek, který oslavuje narození Ježíše Krista. Dnes však tradiční duch Vánoc upadá, ovšem pro každého z nás to znamená příjemný čas strávený s rodinou a svými blízkými.

Pes ležící u interaktivní hračky

S Vánocemi souvisí i doba adventní, která tomuto svátku předchází a slouží jako příprava na tuto velkou událost. Sváteční událost, kterou si bezprostředně užívají nejvíce malé děti, které se těší na cukroví, na zdobení stromečku a také na dárečky, které do každé rodiny přináší Ježíšek. Děti věří v tuto tradici ajeho příchod i odchod je pro ně stále opředen rouškou tajemství. Každý rok tisíce dětí píše společně s rodiči dopis Ježíškovi, kde ho žádají a prosí o své vysněné dárky. Mnohokrát se může pod vánočním stromečkem objevit dárek, který si velmi přály a může se jim tímto vánočním dárkem splnit tajný sen. Vytouženým dárkem se může stát překvapení v podobě štěňátka. Pro tato milá zvířecí stvoření bychom měli vytvořit také vhodné podmínky, aby se jim v člověčí rodině zalíbilo. Mělo by o něj být pečováno s láskou. Pravidelná vhodná strava a pravidelné procházky by se měly stát každodenním rituálem. Pes vyžaduje i své stálé místo v domácnosti, a to v podobě pelíšku.

Aportovací hračka pro psy

Když už pejska máme, neměli bychom na Vánoce zapomínat ani na něj. Je to jeden z členů naší rodiny, který si svůj dáreček také zaslouží. Každé štěňátko, ale i dospělého pejska jistojistě potěší nějaký ten pamlsek či njaká speciální hračka pro psy. Za zmínku určitě stojí interaktivní hračky pro psy. Tato zábava rozvíjí inteligenci vašeho chlupáče a posiluje vztah mezi zvířetem a jeho pánem. Interaktivní a plnící hračky pro psy nejen zabaví, ale procvičí vnímání a smysly. Naučíte tak vašeho psího miláčka základní princip hry, který spočívá ve zdolávání určitých překážek. Podle šikovnosti vašeho čtyřnohého kamaráda (po zdolání překážek) ho můžete odměnit například pamlskem.

Dalším skvělým tipem na vánoční dárek, který stojí za zmínku, jsou plyšové hračky pro psy, které jsou velmi lehké, měkké a příjemné na dotek.  Sortiment plyšových hraček pro psy je opravdu široký. Vybrat si můžete s různých velikostí, tvarů i barevných provedení.Dentální hračka pro psy

Své domácí čtyřnohé mazlíčky všichni zbožňujeme, a proto bychom neměli zanedbávat ani péči o jejich chrup. Dentální hygiena je velmi důležitá pro celkové zdraví a vitalitu vašeho pejska. Správná dentální hygiena zaručuje zdravé zuby a svěží dech. Pejskovi můžete zakoupit zubní pastu, rozprašovač nebo gel. Dále velmi dobře poslouží dentální žvýkací pochoutky, které mu určitě zachutnají. Trh nabízí také mnoho speciálních dentálních hraček, které jsou důležité pro zdraví jeho zubů. Vyrábějí se z tvrdé gumy a mají dlouhou životnost. Co vaši psí miláčci stoprocentně milují je aportování a běhání za míčkem. Tato hra je pro ně velmi oblíbená. Tato jednoduchá aktivita je velice baví a přiznejme si, že i vás jakožto jeho pána. Na trhu naleznete nepřeberného množství aportovacích hraček. Aportování upevňuje vztah mezi psem a jeho pánem a učí pejska poslušnosti formou hry. A to je přece ta nejpříjemnější forma učení.

Přejeme vám, aby jste měli šťastnou ruku při výběru vhodného dárku nejen pro své ratolesti a rodinu, ale také pro svého čtyřnohého kamaráda.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.6 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies