Vánoce 2008 – tipy na vánoční dárky pro každého…

Rok utekl jako voda, a Vánoce už nám opět klepou na dveře. Víte, jakými dárky letos obdarujete své blízké? Pokud ještě nevíte, inspiraci můžete nalézt právě v našem dnešním článku.
Zabalené dárky

Ideální vánoční dárky pro děti

Na Vánoce se bezesporu vždy nejvíce těší naše děti, a není se čemu divit. Ve škole mají prázdniny, všude spousta sněhu, voňavé cukroví a k tomu krásné vánoční pohádky. Výběr vánočního dárku pro vaše dítě nebude nijak složitý, stačí pouze naslouchat, samo vám naznačí, co by si pod stromečkem přálo vidět ze všeho nejvíce. Pozor – domácí mazlíčci, jako je například kočka a nebo pes, nejsou pro malé děti příliš vhodné.

Vánoční dárky pro rodiče - stylové dárky do kuchyně a domácí dílny

Patří vaše maminka mezi zdatné kuchařky? Pokud ano, určitě ocení praktické dárky do kuchyně. Nové hrnce, ručně zdobená zástěra, mixér a nebo originální kuchyňské náčiní určitě potěší. Odměnou budou velmi chutné pokrmy, které svým kuchařským uměním vyčaruje.

 

A co tatínek? Patří mezi domácí kutily? Domácí kutily rozhodně potěšíte nějakým zajímavým exemplářem nářadí, o který se rozroste jeho domácí dílna. Ruční pila, elektrická vrtačka, bruska či šroubovák na baterky.

Vhodné dárky pro domácí mazlíčky, aneb speciálně pro kočky a psy

Také zvířátka jsou členy rodiny, a měli by slavit Vánoce společně s námi. Jako dáreček pod stromeček jim můžete nadělit nový pelíšek, obojek, vodítko, nějaký ten pamlsek či novou hračku. Pokud chcete být originálnější, pořiďte svému mazlíčkovi například parfém, obleček a nebo třeba spacák. Na trhu je opravdu z čeho vybírat…

Tip na vánoční dárek pro zahrádkáře

Máte v rodině vášnivého zahradníka, který na své zahrádce tráví všechen svůj volný čas? Pokud ano, můžete jej například obdarovat originálním zahradním trpaslíkem, novými zahradnickými nůžkami, květinovými gumáky nebo krásně ozdobeným květináčem.

 

Ti movitější mohou své blízké, kteří rádi pracují na zahrádce, potěšit vánočním dárkem v podobě zahradní sekačky nebo originálním zahradním nábytkem.

Oslavte Vánoce 2008 s magazínem Chovatelka.cz!

Balení dárků - postup při zdobení a originální nápady

Nejoblíbenější druhy vánočního cukroví 1.díl

Naaranžujte si vánoční vázu

Rady ke zdobení vánočního stromečku

Výroba vánoční girlandy

Vánoční věnec z buxusu

Adventní věnec nejen na Vánoce

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies