Valentýn - valentýnská dárková krabička

Přemýšlíte, jak překvapit svého partnera na Valentýna? I drobnost potěší, když je v pěkném balení. Vlastnoručně vyrobená krabička ve tvaru srdce a výroba obnáší jen trochu zručnosti.

Dárek k Valentýnu

Výroba valentýnského překvapení

  • kartónový papír nebo výkresy
  • lepidlo
  • ozdobný papír s libovolným valentýnským motivem
  • lepící pásku
  • tuhé lepidlo
  • nůžky
  • barevný nebo krepový papír
  • tužku
  • pravítko

Zvolte lepidlo přímo určené pro lepení kartonového papíru >>

Valentýnský dárek - krabička ve tvaru valentýnských motivů

Nejprve si vezmětě kartónový nebo výkresový papír a nakreslete na něj dvě srdíčka (jedno srdíčko by mělo být přibližně o půl centimetru větší než to první, aby valentýnská krabička šla uzavřít). Jakmile budete mít nakreslené srdíčka, vezměte si pravítko a nakreslete si přibližně 5 centimetrů široký a dostatečně dlouhý (aby byl pruh po celém obvodu srdce).

Poté ještě nakreslete další 2 centimetrový proužek, který bude patřit na vrchní díl krabičky. Poté jednotlivé díly vystřihněte. Jakmile máte základ hotový, začněte s lepením krabičky. Menší srdíčko si položte na podložku a nalepte podél jeho obvodu pomocí lepící pásky 5 centimetrový pruh, který jste si předem připravili (nezapomeňte také na dno krabičky, které by se mělo pořárně ze spodní strany slepit, aby se krabička nerozpadla). Stejně postupujte také při lepení vrchního dílu dárkové krabičky.

Valentýn a výrazné zdobení

Nyní, jakmile máme základ valentýnské krabičky slepený, můžeme začít se zdobením. Zaleží na vás, jestli krabičku pouze pomocí tuhého lepidla polepíte ozdobným papírem, nebo pomocí krepového papíru vytvoříte na povrchu krabičky vlnky.

Nakonec než vložíte do valentýnské krabičky pro svého partnera překvapení, nastříhejte si nůžkami na tenké proužky krepový papír, jím částečně vnitřek krabičky vyplňte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies