V čem jsou vestavěné skříně lepší než ty ostatní?

Nedostatek místa pro oblečení řeší především ženy. Někam se nejen oblečení, ale i ostatní věci musí umístit. Jenže problém je v tom, že čím více skříní máte, tím se vám zmenšují obyvatelné prostory. I na tento problém existuje snadné, ale poněkud dražší řešení, a tím jsou vestavěné skříně. Jaké výhody mají oproti klasickým skříním?

vestavěné skříně

 

Raději se obraťte na profíky

 

Postavit dobrou vestavěnou skříň je složité a pokud se rozhodujete pro sestavení skříně sami, pak vám hrozí, že jednotlivé části skříně nemusí lícovat a dvířka se mohou zkroutit. A pokud ji chcete vyrobit jako překvapení, počítejte s tím, že se tomu druhému nemusí líbit. Raději se spolehněte na odborníky, kteří vám prostor pečlivě změří. Pak vám navrhnou takovou skříň, jenž vám bude ve všech ohledech vyhovovat, neboť si sami řeknete, jak by měla vypadat.

 

Klasické skříně

 

Můžete je kdykoliv přestěhovat jinam, ale jejich umístění záleží na jejich designu, tvaru a velikosti. Nemusí se vám hodit k jinému typu nábytku a musíte ji umístit pouze tam, kde se kvůli tvaru a velikosti vejde. Ale lze je zhotovit v různých velikostech a provedeních, klidně si můžete zakoupit i sestavu několika skříní. Sestavu si můžete libovolně změnit jednoduchým přeskládáním. Obrovská nevýhoda klasických skříní je, že vám ubírají spoustu místa. Ještě více místa vám uberou skříně, jejichž dvířka se otevírají do prostoru.

 

Vestavěné skříně

 

Jsou vhodné do jakéhokoliv prostoru. Snadno se přizpůsobí tím, že využijí doslova každý centimetr konkrétního místa. Tyto skříně “na míru” si vytvoříte podle vlastních představ. S uloženými věcmi můžete snadno manipulovat díky výsuvnému, sklopnému či výklopnému systému. Vybrat si můžete také skříň s drátěným programem. Jsou vyráběny z různých materiálů - lamino, barevné sklo, zrcadlo, mléčné sklo a další. Jedinou nevýhodou je to, že jsou spojeny pevně jak se stropem, tak i s podlahou. Po umístění a připevnění vestavěné skříně s ní už prostě nepohnete. Ale na druhou stranu maximálně využijete připravený prostor, ať už má tento výklenek jakýkoliv tvar.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies