V čem je centrální vysavač lepší než ten klasický?

Pokud se pro něj rozhodnete, počítejte s tím, že budete muset investovat i pár desítek tisíc korun. Ale tato investice se vám vyplatí. Co všechno zvládne centrální vysavač? 

podlaha

 

Výhody centrálního vysavače

 

  • Jsou perfektní v boji proti alergiím!
  • Mají větší výkon!
  • Snadno se s nimi manipuluje!
  • Nejsou hlučné!
  • Nepotřebují žádnou údržbu a případné opravy jsou snadné!

 

Všichni řeší míru znečištění u vzduchu, který venku dýchají. Ale co ten, který je v budovách? Ten nás mnohdy dokáže potrápit mnohem více. Centrální vysavač vaši domácnost zbaví veškerého prachu, všech alergenů a pylů, ale odstraní i zvířecí chlupy a jiné nečistoty. Klasický vysavač vám určité množství prachu a pylu vyfoukává zpět, takže se ho nikdy nezbavíte úplně. Centrální vysavač vzduch přefiltruje a tím ho zbaví veškerých nečistot. Pak tento čistý vzduch vypustí ven z budovy. 

 

Výkon u centrálního vysavače je mnohonásobně větší než u klasického. Díky silnému tahu vzduchu prach opravdu vysajete. Běžným vysavačem prach jen rozvíříte. Snadná manipulace spočívá v tom, že z otvoru vyndáte hadici a připojíte k vysávací tyči s nástavcem. Netaháte za sebou těžký stroj a dostanete se opravdu všude. Schody a další těžko dostupná místa už nebude těžké zdolat.

 

Agregát (centrální jednotka), ve kterém se hromadí odpad a filtruje vzduch, je mimo obývací místnosti, takže když vysáváte, nevytváříte žádný hluk. Tento odpad stačí vysypat jednou nebo maximálně třikrát za rok. Sílu a flexibilitu centrálního vysavače využijete k odstranění prachu z žaluzií a dokonce s ním můžete vysát i srst vašeho domácího mazlíčka. Počítačové klávesnice, nábytek i další nepřístupná místa už hravě zvládnete. Odstraníte s jeho pomocí i popel z krbu. Vysát vodu už také nebude žádný problém.

 

Všechno zvládnete s různými nástavci, které většinou obdržíte při nákupu centrálního vysavače. Při instalaci celého systému se zeptejte i na instalaci různých štěrbin. Například v kuchyni se pro vás stanou nepostradatelnou záležitostí. Jsou to vlastně takové automatické lopatky. Případné nehody odklidíme snadno vymetením do těchto škvírek. A pokud se bojíte, že vám barevně nebudou ladit s místem, kde je chcete umístit, nebojte se. Tyto štěrbiny se vyrábějí v různých barevných odstínech. Stačí si jen vybrat.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies