Úložné systémy šetří nejen místo, ale také čas

Vestavné skříně a úložné systémy mají svůj účel – zachovat pořádek a dodat prostor vašim šatům. Podívejte se s námi, jak co nejefektivněji využít místa ve skříních na míru.

Skříně na míru

Úložné systémy přesně na míru

Také občas nemůžete ve skříni najít kus oděvu, který zrovna potřebujete a když ho najdete, zjistíte, že si ho kvůli jeho pomačkanému vzhledu nemůžete obléci? Existují mezi námi jedinci, kteří si dokáží udržet přehled a pořádek i v těch nejnemožnějších prostorech. Ale jak je to s ostatními, kteří potřebují více místa pro svůj šatník a nemají pokaždé čas vše přerovnávat?

Vyberte si podle svého vkusu

Firem, jež se zabývají výrobou skříní na míru, je dnes poměrně dost. I když každá z nich nabízí odlišné způsoby výroby i doplňky, v podstatě dojdou vždy ke stejnému produktu. Vždy ale celá výroba závisí na prostoru, který budete chtít využít.

Většinou tito specialisté zvládnou i atypické tvary, tudíž se nemusíte obávat např. sklopeného stropu nebo jiných překážek ve vašem bytě. Po přeměření prostoru vše již záleží na vás. Na řadu přichází výběr materiálu, výplně dveří (sklo, zrcadlo, lamino, dřevo), barev, polic, zásuvek, závěsných tyčí, držáků, věšáků, košů atd.

Složit, pověsit, zasunout

Na skříních na míru je nejlepší, že si sami můžete zvolit, jak velká by měla být a nechat ji sestavit tak, jak vám to bude nejvíce vyhovovat. Skříně se mohou skládat například jen z polic, kam můžete uložit skládané prádlo (svetry, trička) nebo může sloužit pouze na zavěšení vašich košil, kabátů či kalhot. Ale bylo by to (vzhledem k cenám) přílišné mrhání místem a tak si před pořízením nejdříve promyslete, co všechno do ní budete ukládat.

Do skříní je možné namontovat i větší výsuvné koše, které budou sloužit například na prádlo připravené k žehlení. Do menších košíků pak můžete naskládat třeba deky, ložní prádlo či ručníky. Tyto koše jsou vhodné i z hlediska stálého provětrávání prádla, které nejsou uzavřené jako např. zásuvky.

Samozřejmě, že do těchto skříní nemusíte ukládat pouze oděvy. Pokud je navržena opravdu prakticky, zajisté se do ní vejdou i krabice s vašimi doplňky, ozdoby, které potřebujete pouze jednou za rok nebo hračky vašich dětí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies