Trendy design kuchyňských spotřebičů

Pokud se chystáte vyměnit svou dosluhující ledničku, myčku,sporák či pračku za nový kousek, jistě není od věci poohlídnout se nejen po technicky dokonalém, ale také designově zajímavém spotřebiči. A věřte, že máme opravdu z čeho vybírat...
Nerez lednička a pračka

Trendy design domácích spotřebičů

Pryč jsou doby, kdy nám v kuchyni musela stačit plechová kuchyňská linka, dvacet let staré hrnce, a nudné jednotvárné domácí spotřebiče.

 

Můžeme být rádi, že tato doba je už dávno pryč a my si nyní můžeme vychutnávat stylový design jak kuchyňských linek, tak i domácích spotřebičů. Designeři jsou velmi kreativní a my máme na výběr z opravdu velké nabídky.

Stylové myčky, ledničky a sporáky

Pokud se právě chystáte vyměnit svou dosluhující ledničku, myčku,sporák či pračku za nový kousek, jistě není od věci poohlídnout se nejen po technicky dokonalém, ale také designově zajímavém spotřebiči.

 

Vybrat si na dnešním trhu můžete nejen z velké škály velikostí, tvarů, materiálů ale také barev a jejich kombinací. Záleží pouze na vás, co se vám líbí najvíce. Nezapomeňte však na celkové ladění vaší kuchyně, aby vám nový, sice designově dokonalý spotřebič, nezkazil celkový dojem.

Moderní design kávovarů a rychlovarných konvic

Rychlovarné konvice a kávovary už dávno neplní jen svou funkci rychlého uvaření vody. Při výběru nového a stylového kávovaru či konvice je důležitý nejen jejich design a kvalita provedení. Do krásné kuchyně si totiž nemůžete pořídit obyčejnou plastovou konvici či kávovar bez designového nápadu, chce to už něco víc.

Užiteční pomocníci do vaší kuchyně v novém kabátě

Toastery, odšťavňovače, mixéry a nebo jen různé držáky na útěrky, stojánky na párátka či nože...Ano, ani to nemusí být nudné a fádní, stačí se pouze poohlédnout, co kuchyňské potřeby z hlediska designu nabízí.

 

Veselé pomůcky s motivem (například kravičky, psa, kočky, kuřete nebo prasátka) vykouzlí úsměv a zvednou náladu každému členu vaší domácnosti,a hlavně také vám, protože vy jako hospodyňka oceníte především praktické kuchyňské pomůcky, které vám ulehčí práci v kuchyni.

Další zajímavé články z rubriky domácí dílna

Domácí dílna - čističky vzduchu

Ubrousková technika - jak na to?

Jak si vybrat počítačový stůl

Domácí výroba dílenského stolu

Dekorace - malování barvami na sklo

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies