Top krmiva pro vaše psí kamarády

Máte doma čtyřnohého kamaráda? Jistě mu dopřáváte láskyplnou péči plnou společných hrátek, procházek a výživné stravy. Bezpochyby mu chcete dopřát i tu nejkvalitnější stravu jakou si zaslouží. Ať už doma máte malé štěně nebo dospělého psa, pak je váš mazlíček určitě hoden vaši pozornosti v péči o jeho zdravé stravování. Po přečtení článku zjistíte, kde zaručeně koupíte granule pro psy levně. Moderní doba postoupila a dnešní trh přináší krmiva jak pro štěňata, tak i pro dospělé psy. Je už pouze na vás, jakou kvalitní stravu a krmiva pro psy svému “mazlíkovi” dopřejete. Základním vodítkem při výběru vhodného krmiva by pro vás měla být jeho věková kategorie. Granule jsou podle složení a typu vhodné pro každou
Fotografie bílého psa, který vykukuje z auta

Máte doma čtyřnohého kamaráda? Jistě mu dopřáváte láskyplnou péči plnou společných hrátek, procházek a výživné stravy. Bezpochyby mu chcete dopřát i tu nejkvalitnější stravu jakou si zaslouží. Ať už doma máte malé štěně nebo dospělého psa, pak je váš mazlíček určitě hoden vaši pozornosti v péči o jeho zdravé stravování. Po přečtení článku zjistíte, kde zaručeně koupíte granule pro psy levně.

Moderní doba postoupila a dnešní trh přináší krmiva jak pro štěňata, tak i pro dospělé psy. Je už pouze na vás, jakou kvalitní stravu a krmiva pro psy svému “mazlíkovi” dopřejete. Základním vodítkem při výběru vhodného krmiva by pro vás měla být jeho věková kategorie. Granule jsou podle složení a typu vhodné pro každou věkovou kategorii, ale každý druh vyžaduje specifické a odlišné výživové hodnoty. Základní členění granulí je pro malé, střední i velké plemena. Dalším faktorem při výběru krmiv je věk vašeho mazlíčka. Podle věku rozdělujeme "chlupaté" kamarády na štěňata, dospělé psy a seniory. Podle stáří se také odvíjí složení krmiv.

Poskytněte svým "miláčkům" tu nejlepší stravu, jakou si zaslouží a kupte krmiva levně. Jak jsme již zmiňovali, krmiva jsou vyráběny speciálně pro malé, střední nebo velké plemena. Dle věku se také odvíjí kvalita a obsah krmiv. Pro výrobu krmiv jsou použity jen ty nejkvalitnější suroviny. Vybírat můžete například z kompletních krmiv pro dospělé psy všech plemen. Pro výrobu granulí jsou použity jen ty nejlepší druhy mas. Klasické druhy mas tvoří maso kuřecí, dále pak vepřové a hovězí. Velmi častou ingrediencí při výrobě granulí jsou ryby. Nabídka granulí je rozšířena i o speciální druhy mas, kupříkladu o maso bizoní, srnčí a jehněčí. Granule jsou doplněny velmi často ovocem, zeleninou, rajčatovým mlátem a například i batáty. Je to skvělé krmivo pro vaše mazlíčky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies