Tipy pro váš byt - oživte interiér!

Dnes se zaměříme na dveře. Rozdílné vybavení pokoje je nutno přizpůsobit. Nemusíte volit jen neutrální barvy a standardní výbavu. Dveře by měly být nedílnou součástí pokoje, ladit s nábytkem a podtrhovat vzhled interiéru.
Dům

Tip pro dětský pokoj

Nepořádek v dětském pokoji se stane minulostí a navíc pokoj barevně oživíte, když použijete ručně vyrobený bytový doplněk. Na dveřích je ideální místo pro ruční různobarevné kapsáře. Navíc jste-li šikovná, zvládnete si kapsář ušít i sama.
Ušijte kapsář z pevné prací látky, připevněte látková poutka a zavěste na pevné háčky (zkusit můžete ty samolepící).

Tip do kuchyně

Máte rádi Divoký západ? Potom volte lítačky. Výhodou je citlivé rozhoupání lehkým tlakem - můžete projít i s plnýma rukama chutných pokrmů. Investice do lamelových lítaček se opravdu vyplatí. Porozhlédněte se v hobby marketech a zakupte i kyvadlové dveřní kování. Dveře do kuchyně se tak budou samočinně zavírat.

Tip do předsíně

Při odchodu z bytu je třeba pohlédnout do zrcadla. Skvělým nápadem je propojit dveře s velkým zrcadlem. Využijete prostor a místnost opticky zvětšíte. Závěsné zrcadlo zakoupíte nebo si jej přímo na míru objednáte u sklenáře. Ke dveřní desce zrcadlo stabilně a bezpečně připevněte. Pro ještě lepší efekt zvolte ozdobný rám ladící ke zbytku interiéru vaší předsíně.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies