Stylový multifunkční nábytek – pohovky a křesla

Multifunkční nábytek může být klíčovým hráčem ve snaze zařídit malý dům bez jeho rozházení... V dnešním článku Vás seznámíme s multifunkčními pohovkami a křesly.

Multifunkční pohovka

Pohovka nebo patrová postel?

Ano, je to tak. S maximální úsporou místa můžete získat pohovku a patrovou postel v jednom. Pořízení takové pohovky je ideálním řešením nejen pro malé domácnosti, ale také pro ubytování nečekaných hostů.

Zdroj obrázku: yahoo.com

Moderní sofa se rázem změní v pohodlné dvojlůžko

Sofa s moderním designem se může během vteřiny změnit v prostorné a pohodlné dvojlůžko. Rozkládací sofa je ideální pro každodenní použití. Pokud máte malý byt a sháníte kvalitní, multifunkční a moderní kus nábytku, tak rozhodně sáhněte po tomto povedeném kousku.

Zdroj obrázků: www.danishinspirations.com

Pohovka se rázem může změnit ve 3 křesla

Další možností, jak ušetřit místo v omezeném prostoru, je pohovka, která se během chvilky může změnit na 3 samostatná křesla. Jednotlivá křesla od sebe jednoduše oddělíte a nebo je opětovně spojíte. Jednotlivé díly mají nainstalovány kolečka pro snadnější manipulaci a přesun z místa na místo. Malý prostor žádá sice kompromisy, ty ale nemusí být na úkor našeho pohodlí.

Zdroj obrázku: yahoo.com

Z taburetu vykouzlíte pohodlné křeslo

Z taburetu lze jednoduše vykouzlit pohodlné křeslo. Jak? Stačí pouze vysunout vrchní (opěrný) díl a nohy, které jsou umístěny ve spodní části taburetu. Jednoduché, pohodlné a hlavně praktické...

Zdroj obrázku: http://www.pid.se

Taburet může sloužit jako postel

Další možností, jak ušetřit prostor v malém bytě, je za pomoci taburetu, který se dá snadno přeměnit v pohodlnou postel pro 1 osobu. Toto řešení sice není vhodné na dlouhodobější používání, ovšem při nečekané návštěvě určitě přijde vhod.

 

Zdroj obrázku: www.sofasogood.ca

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies