Stylové prvky v kuchyni

Chcete nějak oživit místnost, kde vznikají ty nejlepší dobroty a kde se ocitáme několikrát denně, abychom umlčeli hladový žaludek? Posviťte si na kuchyňské prvky, které jsou nejen praktické, ale také vkusné a moderní.
Moderrní kuchyň

Moderní tradiční i netradiční kuchyňské doplňky

Změnu můžete do své kuchyně vnést i drobnými doplňky jako jsou například nové kořenky. Kromě dřevěných jsou k sehnání také modernější keramické nebo nerezové; stylový je také mlýnek na koření. Náladu vám zlepší i vtipné doplňky v podobě pestrobarevných panáčků držící roli papírových utěrek nebo ježek, do kterého se zapíchávají párátka.

Doplňky pro labužníky

Milovníky vína jistě potěší vkusná vinotéka. Čokomilové se zase budou radovat z čokoládové fontánky, která pochoutku udržuje v teple. Funguje v podstatě jako fondue – do stékající čokolády si návštěva může namáček kousky ovoce.

Moderní kuchyňské prvky pro náročné

Vestavná trouba

Jste-li ochotni investovat do vybavení kuchyně větší částku, vsaďte na vestavnou troubu. V kombinaci se sklokeramickou nebo indukční varnou deskou se trouba stane hlavní pýchou místnosti. Moderní součástí je vnitřní osvětlení trouby a dotyková tlačítka.

Barový pult

Z obyčejné kuchyně vytvoří neobyčejnou barový pult. Že na něj nemáte dostatek místa? Nevadí, pult lze namontovat také jako vysouvací nebo sklápěcí desku a k ní přikoupit sklápěcí židle. Nápadité je také nahradit barovým pultem stěnu mezi kuchyní a obývacím pokojem.

Jak vypadá moderní kuchyně

Trendem současné moderní kuchyně jsou pestré barvy jako je červená, oranžová nebo modrá a hladké, snadno udržovatelé plochy. Mezi materiály vede dřevo, sklo a nerez, moderní pracovní desky se vyrábí z umělého kamene. Vůbec největšími prohřešky v kuchyni je umakartové jádro, hliníková kuchyňská linka a celkově zanedbaný vzhled.

Více na téma moderní kuchyně

Sporáky - elektrický, kombinovaný nebo plynový?

Kuchyňské linky - pravidla správného výběru

Trendy design kuchyňských spotřebičů

Bydlení podle zásad Feng Shui – jak na to?


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies