Stylové a praktické dekorace do vašeho domova

V dnešním článku vám představíme několik velmi zajímavých a také zároveň praktických dekorací, které si můžete pořídit do vašeho domova. Povíme si více o digitálních rámečcích, japonských stěnách a nebo zvlhčovacích fontánkách.
Digitální rámeček

Fotorámečky – každý den jiná fotografie

Máte rádi kolem sebe spousty obrázků s vaší rodinou, domácími mazlíčky a nebo přátely? Pokud ano, můžete fotografie jednoduše nahrát do digitálního rámečku a podle nálady je snadno vyměnit. Jde o malé obrazovky, připomínající běžný rámeček s obrázkem, rozdíl je ale v jejich řešení.

 

Některé digitální rámečky jsou napájeny ze sítě, jiné mají vlastní baterii. Základní modely mívají paměťové sloty na různé typy karet (například CF, SD, xD, MMC). Některé digitální rámečky mají navíc USB port.

Japonské stěny poslouží místo dveří i záclon

Takzvaný japonský systém by se dal ve zkratce popsat jako posuvný systém jednotlivých látkových panelů, které jsou na spodním okraji zatíženy těžítky. Panely jsou zavěšeny na profilu s několika (obvykle 2 až 5) kolejničkami, které jsou osazeny jezdci se suchým zipem. Japonské stěny vypadají v interiéru velmi efektně, mohou posloužit místo interiérových dveří a nebo například záclon.

Relaxační vodopád a zvlhčovač vzduchu v jednom

Dalším designovým skvostem a zároveň užitečným pomocníkem do domácnosti, který vám dnes představíme, je takzvaný „vodopád“. Jedná se ve většině případů o osvětlený válec různých průměrů, který je naplněný destilovanou vodou.

 

Při zapnutí této opravdu zajímavé dekorace do elektrické sítě, se dá voda do pohybu. Z rozvířené a zahřáté vody se následně začne vytvářet pára, která zvlhčuje vzduch v okolí. Většina modelů takzvaných „vodopádů“ slouží také jako lampička.

Další články z rubriky Dům a bydlení

Termografie - zjistěte, kde vám v domácnosti nejvíce uniká teplo  

Zateplení fasád – tepelná izolace

Tipy, jak zamaskovat umakartové jádro

Stylové bydlení s nádechem venkova

Výběr obývací stěny - jak na to?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies