Soutěžní recept - Nejlepší kuřecí křidýlka

Paní Jana Vítovcová z Plzně Vám poradí, jak připravit ty nejlepší kuřecí křidýlka.

Kuřecí křidýlka na grilu

Nejlepší kuřecí křidýlka

12 kuřecích křídel

Marináda:

4 polévkové lžíce medu

2 polévkové lžíce octa (vinný nebo jablečný)

4 polévkové lžíce sojové omáčky

4 polévkové lžíce bílého vína

1 čajová lžíce mletého zázvoru

6 stroužků prolisovaného česneku

6 polévkových lžic vývaru

Jak budeme postupovat

Křídla naložíme do marinády a po hodině obrátíme. Marinujeme alespoň 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Během pečení kuřecí křídla potíráme zbylou marinádou. Křídýlka jsou hotová, když maso změkne a kůže zčervená a je křupavá. Podle chuti dosolíme.

Recept nám zaslala paní Jana Vítovcová z Plzně

Další soutěžní recepty naleznete ZDE≥

Více informací o soutěži Pošli recept a vyhraj kuchařku, se dozvíte ZDE>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies