Soutěž s e-shopem ledenergy.cz

Chcete si posvítit LED žárovkami? Pak se určitě do nové soutěže zapojte. Čtěte dále a dozvíte se o LED žárovkách, LED páscích a LED reflektorech více.

LED žárovka

Info o LED žárovkách

Jsou LED žárovky účinnější než klasické žárovky? Ano jsou, dokonce až osmkrát účinnější. Dvakrát přesáhnou i účinnost kompaktních zářivek. LED žárovky, které najdete v e-shopu ledenergy.cz jsou velmi efektivní a mají nízkou spotřebu elektrické energie. Snížení nákladů na spotřebu energie pocítíte téměř okamžitě. Tyto žárovky mají, krom úspory energie a vysoké účinnosti množství dalších výhod. Jejich životnost se pohybuje okolo 30 000 – 100 000 provozních hodin. Zaručí monochromatické světlo. Velké plus je v tom, že neprodukují škodlivé UV záření, a rtuť.
Na www.ledenegry.cz najdete kvalitní LED žárovky Lumenmax, které díky využití moderního proudového měniče nemají stroboskopický efekt s frekvenčně síťovým „pomrkáváním“, který je dobře znám u jiných levných LED žárovek. Žárovky, které pro vás e-shop nabízí splňují veškeré technické předpisy pro prodej v ČR. Žárovky mají certifikát CE a splňují podmínky ROHS.

Co nevíte o LED páscích?

LED pásky řeší otázku moderního, zároveň univerzálního osvětlení exteriérů i interiérů. Kde všude lze LED pásky použit? Sáhněte po nich pokud potřebujete či chcete osvětlit kuchyňskou linku, pracovní desku, bar, skříň či výlohu. Hodí se i pro autotuning, k osvětlení akvárií, terárií či voliér. LED pásky mají i dekorační využití. Osvětlete si prostor za televizí, kolem obývací stěny nebo pohovky, rázem budete mít nový obývák. Zkrášlí i vaši koupelnu, či zaručí romantiku v ložnici. Jsou LED pásky výhodné? Ano, jsou úspornější než žárovky i zářivky, jejich životnost je 20 x delší než u klasických žárovek a zářivek. Jsou ohebné, samolepící a vodotěsné. Po rozsvícení mají okamžitě plný výkon a nevyzařují oxid uhličitý ani jiné látky.

Jak je to s LED reflektory?

Na www.ledenergy.cz najdete i nabídku LED reflektorů. Zaručí nízkou spotřebu a dlouhou životnost. Je možné je využít na stavbách, ve sportovních areálech, pro osvětlení reklamních ploch parkovišť nebo pro osvětlení před domem. Je čas nahradit halogenové reflektory nemyslíte? Vyberte si v e-shopu.

Zbavte se starých žárovek! Začněte šetřit ještě dnes!

E-shop ledenergy.cz a recyklujeme.cz má pro vás zajímavou nabídku. Nabízí zákazníkům šrotační bonus. Vyplňte jednoduchý formulář, objednejte nějakou tu žárovku. Získáte tak šrotační kód a bonus máte v kapse. Více informací o této nabídce najdete na www.recyklujeme.cz.

Hurá na soutěž!!

Hrajte s námi o balíček LED žárovek v hodnotě 500 Kč, které věnuje e-shop ledenergy.cz.
Stačí odpovědět na dvě jednoduché otázky:
1. KOLIK PRODUKTŮ MÁ NYNÍ LEDENERGY.CZ V NABÍDCE? Nápovědu najdete na stránkách e-shopu.

2. NAPIŠTE NÁM TŘI DRUHY EXTERNÍCH SVÍTIDEL. 

Své odpovědi posílejte nejpozději do 30.5. 2011 na soutěžní e-mail: soutez@emagaziny.cz

Kdo vyhrává?

Balíček s LED žárovkami vyhraje ten, kdo správně odpoví na soutěžní otázku a jehož mail přijde v 1., 50, 100., 150. a 200. pořadí. Držíme pěsti!!

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.
2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0 ,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.
3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.
4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.
5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.
6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.
7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.
8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies