Soutěž o nejkrásnější moderní zahradu

Pošlete nám fotografii své zahrádky a vyhrajte skvělé ceny! Můžete se stát šťastným výhercem knihy Zahrada - kniha nejlepších návrhů, plánů a stylů od nakladatelství Grada a nebo DVD s filmem dle vlastního výběru. Soutěžte s magazínem Chovatelka.cz, máte trojnásobnou šanci na výhru! Soutěž o nejkrásnější moderní zahradu právě začíná…

Motýl na kamenech

Soutěž o nejkrásnější zahradu

Zašlete nám fotografii své zahrady na adresu soutez@chovatelka.cz a vyhrajte knihu Zahrada - kniha nejlepších návrhů, plánů a stylů nebo DVD s filmem dle vlastního výběru. Přečtěte si pozorně všeobecné podmínky soutěže, které jsou uvedeny níže.

Důležité: Zaslaná fotografie do soutěže s magazínem Chovatelka.cz nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

Nejkrásnější fotografie Vašich zahrad uveřejníme na stránkách magazínu Chovatelka.cz v rubrice Moderní zahrada. Každých 14 dní naše odborná porota vybere celkově 2 fotografie Vašich zahrádek. 1. místo získává knihu Zahrada - kniha nejlepších návrhů, plánů a stylů. 2.místo získá cenu útěchy - DVD s filmem dle vlastního výběru. Celkově tak máte trojnásobnou šanci na výhru!

Začátek soutěže:

20.7.2009

Konec soutěže:

31.10.2009

*Soutěž je prodloužena do 31.12.2009

Zahrada - kniha nejlepších návrhů, plánů a stylů

40 nových návrhů pro malé zahrady

Tim Newbury

Bez ohledu na to, jak malý prostor máte na své zahrádce - vám naše praktická a inspirativní kniha umožní upravit si svou zahradu na skvělý prostor přesně ve vašem stylu. Nabízíme vám 40 podrobných projektů na různé druhy vybavení zahrady. Můžete si vybrat jednu zahradu nebo kombinovat to, co se vám líbí na různých plánech. Tato kniha, plná úžasných návrhů a odborných rad vám stačí k tomu, abyste měli takovou zahradu, jakou jste si vždy přáli.

 

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.

2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@chovatelka.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0,5 MB, musí být posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.

3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 20 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.

4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba a jedné soutěže se může zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.

5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.

7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.

8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

9) Zřizovatel soutěže se zavazuje, že kontaktní informace nebude šířit do rukou třetích osob.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies