Současné trendy textilií pro domácnost

Vkusným bytový textilem dokážete celkem snadno vytvořit nový a svěží bytový interiér. I bytové textilie se stále vyvíjejí a nabízí převratné a netušené novinky. Z čeho tedy můžete vybírat? Dáme Vám pár rad a tipů. Čtěte směle dál.

Rohová sedačka s polštářky

Bytové textilie prozáří interiér

Vkusným bytový textilem dokážete celkem snadno vytvořit nový a svěží bytový interiér. Teplé barvy oranžové, žluté nebo hnědé navodí komfortní pocit domova, zelená a modrá se naopak hodí do pracovních místností. Ale dnešní bytové textilie jdou ještě dál. I bytové textilie se stále vyvíjejí a nabízí převratné a netušené novinky. Z čeho tedy můžete vybírat?

Vyhubte bakterie

Bytový textil už není jen pouhou dekorací. Právě naopak! Aktivně se stará o komfort Vašeho bytu či domu. Bytové látky dokáží díky speciální úpravě povrchu hubit bakterie.Umí zlikvidovat velké množství bakterií a také nepříjemný zápach.

Pročistěte vzduch s pomocí textilií z vlákna DURA-AIR

Speciální vlákno DURA – AIR dokáže zbavit bytové prostory cigaretového kouře, zvířecího zápachu nebo zneškodnit pachy potravin. Inteligentní textilie likvidují i nebezpečné látky pro lidský organismus, zejména amoniak či formaldehyd.

Špína nemá šanci- přichází antisoiling tkaniny

Známe to všichni. Děti jsou jak vítr. V tu ránu se objeví na pohovce nebo záclonách dětské zamazané ručičky. „Protišpinivá“ úprava textilií je velmi praktická a žádaná. Tzv. antisoiling tkaniny se vyrábí i u nás. Dokonale odpuzují nečistoty, na které použijete jednoduše vysavač.

Žehličku už nepotřebujete

Technologie easy care Vám ušetří čas se žehlením bytových textilií. Látku dáte do pračky, usušíte a pak jednoduše pověsíte. Sen každé hospodyňky i zaměstnané ženy.

Vyzrajte na neodbytné slunce

Nic proti sluníčku, ale když ostře pálí do okna a Vy zrovna pracujete, tak není příliš vítaným společníkem. Závěsy s neprůhlednou podšívkou (black out) Vás ochrání před ostrým světlem. V nabídce jsou světlé i tmavé odstíny závěsů. Vedle závěsů existují i zatemňující rolety s účinkem black out. Hodí se zejména do ložnic a dětských pokojíků.

Je libo gobelín?

A teď něco pro fajnšmekry bytového textilu a milovníky starých časů. V Čechách je velká tradice výroby gobelínů. Moravská gobelínová manufaktura vznikla již v 19. století. Sídlí ve Valašském Meziříčí. Vyrábí nástěnné, ručně vázané koberce – tapisérie. Výroba jednoho gobelínu je velmi drahá a náročná. Gobelíny se hodí především do reprezentativních prostor – přijímacích místností a hal. Zvyšte svůj komfort bydlení převratnými bytovými textiliemi.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies