Solární lampy – estetické a úsporné

Solární lampy jsou stále více oblíbenější, a to především u zahrádkářů. Nejenže šetří energii a tím i vaše peníze, ale jsou neškodné také z hlediska životního prostředí. V následujícím článku vám prozradíme víc.
Solární lampa

Solární lampy – výhodná investice

Jestliže jste se rozhodli pořídit si na zahrádku lampu, ať již z estetického nebo praktického hlediska, solární lampa pro vás bude ideálním řešením. Tyto lampy mají totiž hned několik velkých výhod. Poskytují osvětlení, které je srovnatelné s lampami elektrickými, s tím rozdílem, že se nemusíte starat o kabeláž. Další předností je, že jsou cenově dostupné.

Solární lampy – žádné spínače

Solární lampa je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí vypustit z hlavy všechny starosti týkající se spotřeby elektřiny, neustálé vypínání a zapínání lampy podle potřeby. Solární lampy začnou fungovat, jakmile se začne stmívat.

 

Velkou výhodou je, že svítí za každého počasí. Nemusí na ně svítit přímé sluneční světlo, aby ve tmě zářily. S funkcí solárních lamp budete velmi mile překvapeni i v zimních nebo podzimních dnech, když slunce mnohdy ani nezasvítí.

Druhy solárních lamp

Na trhu naleznete širokou škálu těchto výrobků. Ceny se pohybují od několika desítek korun až do několika tisíc. Záleží také na vaší potřebě. Trendem jsou v poslední době solární lampy, které obsahují pohybový senzor. Rostoucí kvalita a s ní úměrně vrůstající cena vám napoví, jak je lampa kvalitní a jaká bude její životnost. Můžete ale počítat s tím, že průměrná solární lampa vám bez přehnané údržby vydrží několik let.

 

Náročný zákazník si může vybrat ze sortimentu například plovoucích solárních lamp, které jsou vhodné jako dekorace zahradního jezírka. Trendem poslední doby jsou i takzvané parkové lampy, které skvěle plní estetickou i praktickou funkci ve velkých prostorech.

 

Venkovní osvětlení - posviťte si na zahradu

Zahradní vřesoviště

Kompost recykluje a pomáhá

Zahrada - zahradní cestičky

Ekozahrada - zahrada podle zákonů přírody

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies