Regály do domácnosti

Potrpíte si na pořádek a na pravidla? Asi patříte mezi ty, kteří mají rádi věci pěkně přehledně uspořádané. Nechcete si do sklepa, do šatny, komory, garáže či do spíže pořídit regály? Tak zaručeně budete mít přehled o tom, co se kde nachází nebo co chybí a je třeba dokoupit.

Regály do domácnosi

nerezový regálRegály do sklepa či do komory

Kovové regály určené pro domácnosti jsou určeny pro uložení lehčích a středně těžkých předmětů. Nejvíc se vám bude takový regál hodit do sklepa či do spíže pro uložení zavařenin a dalších domácích zásob či pracovního nářadí.

Možná máte doma i kancelář, takže se vám bude regál hodit pro uložení účetních knih, šanonů, spisů a dalších pracovních věcí.

Snadná údržba

Regály jsou vyrobeny z kovových bočnic a nosníků, které jsou osazeny plastovými policemi v modré nebo žluté barvě.  Plastové police se velice snadno udržují, což je jejich velkou výhodou. Snadno umyjete všechny nečistoty běžnými přípravky nebo jen vodou. Další výhodou plastových polic je jejich lehkost.  Že jsou police lehké ovšem neznamená, že jsou křehké, jejich nosnost je opravdu velká. Jsou vyrobeny z tvrzeného plastu a unesou od 90 do 150 kg na jednu polici. Celý regál pak unese až 1100 kg.

V případě, že chcete regály do domácnosti přesunout do garáže či do sklepa, možná budete potřebovat, aby unesly trochu větší váhu. V takovém případě není problém použít do regálů kovové police, popřípadě je kombinovat s policemi z plastu.

Snadná práceregál

Regál jste si objednali a teď na vás čeká v krabici. Vůbec se nemusíte děsit krabici rozbalit a dát regál dohromady. Nebudete potřebovat žádné šroubky, šroubováky ani další nářadí, vždyť nebudete sestavovat obývací stěnu. Konstrukce regálů do domácnosti je bezšroubová a navíc bočnice se dodávají již smontované, aby konečná montáž byla co nejjednodušší. Za chvilku máte hotovo a můžete skládat věci do regálu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies