Provoňte si byt bytovým parfémem

Když to doma příjemně voní, hned se všem lépe relaxuje. Zapomeňte na smog a kouř od sousedů, který si při větrání pouštíte do svého bytu. Vyzkoušejte bytový parfém, jistě si vyberete svou vůni. Možná už používáte vonné svíčky, aroma lampy nebo osvěžovače vzduchu, akorát s bytovým parfémem nemusíte hnout ani jedním prstem.

Bytový parfém

Bytový parfém čili difuzér

Takový difuzér rozptyluje vonné částice po celém bytě. Jak difuzér vypadá Je složen z nádobky, vonné esence a ratanových tyčinek, které vůni nasávají a jejich prostřednictvím se šíří do okolí. Ratanová tyčinka se používá, protože je dutá, tím pádem do sebe natáhne více vonných látek.

archipelago-usa.comI pro alergiky

Nejde o žádný sprej, takže nedochází k rozprašování, ale pouze k odpařování vůně. Bytový parfém tedy funguje pouze na základě fyzikálních zákonů. Různé osvěžovače vzduchu do zásuvky, nebo spreje obsahují určité látky, které mohou u citlivých jedinců způsobovat alergické reakce, jako pálení očí, vyrážky nebo kašel. S tímto se u bytového parfému nesetkáte.

Stálá a jemná vůně

Díky odpařování dochází ke stálému uvolňování příjemné vůně. Uvolňuje se malé množství, které je cítit, ale vzduch nepřesytí. Pokud se vám zdá, že je vůně přece jen dost silná, jednoduchým řešením je odebrání určitého množství ratanových tyčinek. Když chcete, aby byla vůně intenzivnější, projděte se kolem parfému či vyvětrejte.

Jak dlouho vydrží

Pokud to nebudete s vůní nijak extra přehánět, vydrží vám jedna lahvička i deset měsíců. Obvykle koupíte lahvičku v cenovém rozmezí 500 až 1500 Kč, pokud dobře natrefíte vlezete se i pod 500 korun.

Nejen vůně, ale také doplněk

Bytový parfém krásně provoní celý byt, ale zároveň je designovým kouskem. Flakon si můžete stejně jako vůni vybrat dle svého vkusu. Sáhněte po průhledném skle, barevném skle nebo keramice. Tvar je samozřejmě také vaší volbou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies