Praktické věšáky pro praktickou domácnost

Věšák je nezbytnou součástí každé domácnosti. V současné době však věšák může znamenat také úsporu místa, skvělý design a mnohem větší praktičnost, než tomu bývalo v minulých dobách.
Věšáky

Styl a trendy – design věšáků

Design věšáků je módní záležitostí poslední doby. Stačí se projít po prodejnách s nábytkem a můžete si vybrat z velmi širokého sortimentu věšáků, u nichž naleznete spoustu tvarů, velikostí, barev i materiálů. Stylový dům či byt by se neměl obejít bez úspory místa, kterou správný věšák zajistí a také mu dodá skvělý vzhled.

 

Trendem číslo jedna už nejsou klasické vysoké věšáky, na které si všichni pamatujeme – stačilo přehodit pár svršků nerovnoměrně a věšák byl rázem na zemi. Dnes letí věšáky úchytné, které můžete umístit prakticky kdekoli a nemusíte se obávat, že se přeplní nebo upadnou.

Vyrobte si vlastní věšák – praktický dům či byt

Jestliže patříte mezi domácí kutily, bude pro vás velmi jednoduché vyrobit si vlastní věšák podle vašeho vkusu. Nemusíte zůstat u klasických tvarů, pokud máte velkou fantazii, ze dřeva si vyřežte tvary, které se vám budou líbit.

 

Moderní domácnost rovná se mimo jiné abstraktní tvary, takže pokud si vytvoříte nerovnoměrné oválky či dřevěné slzičky a připevníte na ně háčky, je volbou pouze vašeho vkusu. Pohrát si můžete také s barvami – budete originální.

Věšáky – umístění

Věšák by měl být vždy umístěn na praktickém místě. Pamatujte na to, že je to přece jen odkládací prostor a ne módní doplněk – umístěte věšák tam, kde to skutečně potřebujete.

Vhodný materiál pro věšáky

Na věšáky se používá velké množství materiálů, od kovových, přes dřevo či umělou hmotu. Jestliže sázíte na kvalitu, zvolte dřevo či kov.

 

Další zajímavé články z rubriky domácí dílna

Domácí dílna - čističky vzduchu

Ubrousková technika - jak na to?

Jak si vybrat počítačový stůl

Domácí výroba dílenského stolu

Dekorace - malování barvami na sklo

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies