Posviťte si na svého pejska!

Jste pejskařem? Máte doma čtyřnohého chlupáče a chcete mu dopřát nejen nejkvalitnější stravu, ale také i péči? Chodíte často na procházky a svému mazlíčkovi se plně věnujete? Teď v zimním období určitě oceníte novinku - USB světelné obojky. Za okny můžeme pozorovat brzkou tmu, a proto je na místě otázka, zda chcete mít svého pejska pod dohledem i pod rouškou tmy? Bezesporu do vaši výbavy patří klasické obojky pro psy, ale na trh přichází také novinka v podobě obojku, který je svítící.

Štěňátka

Výhody USB světelného obojku

Ke kvalitám USB světelného obojku bezesporu patří to, že můžete mít svého psa neustále pod dohledem i v noci. Funkce svícení se dá lehce nastavit. Vybrat si můžete ze tří nastavení svícení - pomalé, rychlé a klidné. Po procházce můžete svůj obojek jednoduše nabíjet pomocí USB kabelu. Psí obojek lze lehce zapnout i odepnout. Váš mazlíček tak bude pod neustálou kontrolou. Pokud bude volně pobíhat po parku, můžete si oddechnout od neustálého hlídání vašeho kamaráda. Světlo na obojku je dosti viditelné, a to i z velké dálky. Tím zamezíte případné ztrátě vašeho psího miláčka.. Výhodu USB svítícího obojku ocení i pejskaři, kteří vlastní pejska s více chundelatou srstí.

štěně

Parametry vodítka

Jak jsme již zmiňovali, obojek má tři programy svícení. Rychlé svícení, pomalé blikání a stálé svícení. Vyrobený je ze silikonu a hlavní výhodou je, že je voděodolný. Světlo je viditelné na vzdálenost až 500 metrů. Obojek můžete dobíjet pomocí USB kabelu, který je samozřejmě součástí balení. Délku vodítka si pro svého čtyřnohého miláčka upravíte a nastavíte sami. Požadovanou délku si zkrátíte pomocí nůžek. Délka vodítka je ve dvou rozmezích, a to v délce 45 cm a 70 cm. Váš vysněný obojek si můžete vybrat v pěti odstínech. K dispozici jsou vodítka v barvě červené, fialové, oranžové, růžové a světle modré.

Světelný USB obojek

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 9 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies