Pořizujeme nová garážová vrata

Chcete dopřát vašemu autu více bezpečí a komfortu? Tak to budete pořizovat nová garážová sekční vrata. Zkuste vsadit na českou kvalitu a přívětivou cenu. Že nevíte, kde taková vrata sehnat? Rádi vám poradíme. Stejně tak poradíme kde a jak vybrat kvalitní průmyslová vrata. 

Garážová vrata

 

garážová vrataKvalita je na prvním místě

V první řadě myslete na kvalitu, protože ta se opravdu vyplatí. Nenechte se zlákat nízkými pořizovacími náklady, protože počáteční úspora se vám může pěkně vymstít. Doporučujeme kvalitní garážová vrata DoorHan. S těmito vraty dosáhnete požadované kvality za rozumnou cenu a stejně rozumně seženete také průmyslová vrata. Vrata DoorHan jsou vyráběna v České republice, konkrétně jde o Kadaň. Cena sekčních garážových vrat je opravdu velice příznivá. V Kadani se totiž vyrábí ve velkém, garážová vrata se odtutd dodávají do třiceti zemí světa.

Sekční garážová vrata

Všechna garážová vrata jsou vyplněná polyuretanovou pěnou v síle 40 mm, takže vaše auto i celá garáž bodu pěkně v teplíčku a vy máte zateplení v ceně. DoorHan nabízí čtyři druhy sekčních garážových vrat. Pokud chcete vědět cenu, tak doporučujeme napsat firmě poptávku. Obratem můžete očekávat přesnou individuální slevu vašich nových sekvenčních garážových vrat.

Některá vrata se využívají nevelkých otvorů, maximálně 6 metrů a mají zjednodušenou konstrukci. Jejich montáž je tedy moderní garážová vratarychlá a celkem jednoduchá, ani požadavky na parametry otvoru nejsou nijak náročné.

Další typ vrat je určen do nevelkých garážových otvorů s omezenou výškou nadpraží a nízkou intenzitou užívání vrat během dne. Součástí tohoto typu jsou tažné pružiny. Tyto sekvenční garážová vrata jsou energeticky úsporná, bezpečná a jsou výsledkem moderních technologií.

V nabídce jsou také sekční garážová vrata určená do větších garážových otvorů a pro intenzivní denní používání. Vrata jsou vyvážena torzními pružinami.

Garážová vrata si samozřejmě můžete vybrat v několika barevných provedeních, vybírat můžete také v designu panelů. Je dobré sladit design garážových vrat s celým domem nebo s garáží, pokud stojí samostatně.

sekční garážová vrataPrůmyslová vrata

Pro dlouhodobý a bezporuchový provoz průmyslových vrat je nutné při výrobě používat nejmodernější technologie i materiály. Průmyslová vrata DoorHan tyto podmínky splňují. Jsou opatřeny těsnícím systémem, který zajišťuje maximální tepelnou izolaci. Firma nabízí průmyslová vrata v několika provedeních. Lze si vybrat průmyslová vrata plná, prosklená nebo částečně prosklená. Záleží jen na vašich požadavcích. Stejně jako u sekvenčních garážových vrat i tady platí možnost výběru z několika barevných odstínů.

Máte vybráno?

Zamlouvají se vám vrata DoorHan? Na webových stránkách firmy si můžete prohlédnou několik videí. Podívejte se, jak se garážová vrata vyrábějí a najdete tady také návod na montáž, ovšem lepší a rozumnější bude nechat si namontovat garážová vrata, zvlášť pak ty průmyslová zkušenými odborníky. Pokud jste se pro vrata DoorHan rozhodli, těšte se na maximální osobní přístup. Tady se nehledí na to, zda si objednáte jedny malé sekvenční garážové vrata nebo průmyslová vrata do velkoskladu. Teď už stačí, když vyplníte poptávkový formulář a budete čekat na odpověď. Vše s vámi individuálně vyřeší, aby byl výsledek naprosto podle vašich představ.  

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies