Pochlubte se svým mazlíčkem!

Taky se někdy udivujete, jak je Vás pejsek roztomilý, Vaše kočička šikovná, či Váš křeček hravý? Každý domácí mazlíček je nějaký a každý je originál, tak proč se o něj nepodělit i s ostatními?!

Veselý pejsek

Ať už se chcete Vaším čtyřnohým přítelem pochlubit, nebo jen získat hodnotné ceny, poďelte se s okolím o fotky vašich chlupáčů prostřednictvím webové soutěže Mazlíček roku.

logo soutěže Mazlíček roku

Mazlíček roku je tedy soutěž fotografií domácích mazlíčků, která bude probíhat po celý rok 2014, konkrétně od března do prosince. Soutěžní měsíce budou dále rozděleny do osmnácti soutěžních kol, jejichž vítězové postoupí do listopadového finále. Jak už bylo zmíněno, absolutní vítěz bude vyhlášen v prosinci 2014. Řekněte sami, nebyl by to hezký dárek k Vánocům?

Takže pokud ještě pořád koukáte do monitorů svých spící pejsekpočítačů, zbytěčně ztrácite čas. Tam venku na Vás čeká věrný přítel, který umí vymyslet spoustu kulišáren, které vás pobaví a pokud je vyfotíte, tak možná také dostanou na stupně vítězů.

Jestli už jste hrdým majitelem brilantního zvířecího kousku, neváhejte ani minutu a honem honem otevřete další okno prohlížeče, vyťukejte www.mazlicekroku.cz a registrujte se. V této soutěži bez vaší pomoci váš mazlíček nevyhraje (copak si umí vytvořit soutěžní profil?), ale ani vy se bez svého mazlíčka nebudete moci účastnit.

Hodně štěstí!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies