Plastové a silikonové doplňky jsou in

Chcete-li mít praktické doplňky do domácnosti a přitom zůstat moderní, rozhodně byste se neměli obracet zády k plastovým a silikonovým výrobkům. Jsou originální, praktické a dokáží vám ulehčit práci.

Vejce v barevných stojanech

Plastové doplňky jsou moderní a hravé

V dnešní době se u doplňků do domácnosti vracíme k přírodním materiálům a na plastové doplňky tak nějak zanevíráme. Bytoví designéři si ale vlastnosti plastu nemohou vynachválit – je lehký a snadno omyvatelný, což hraje prim například u plastových židlí, vhodných do kuchyně. Je také ohebný, díky čemuž se z něj dají vyrobit opravdu zajímavé věci. Zdá se, že designéři se do plastu zamilovali – a zamilujete si jej možná i vy – vždyť plastové doplňky svou originalitou či vtipem oživí každou domácnost.

Silikon konkuruje plastu

Silným konkurentem plastových výrobků je v poslední době silikon. Jak už mnohé hospodyňky zjistily, kuchyňské potřeby vyrobené ze silikonu jsou lehké, nepřilnavé, neuvěřitelně odolné vůči vysokým i nízkým teplotám a narozdíl od plastu nepohlcují pachy. Překvapují také svou nepřilnavostí – u silikonové pečící formy nehrozí, že se vám dobrota připeče. Ze silikonu se vyrábí také stěrky na těsto, mašlovačky, podložky, odkapávače nebo třeba tvořítka na led. Vaření se silikonovými pomocníky je úsporné (díky dobré tepelné vodivosti se zkrátí doba pečení) a zdravotně absolutně nezávadné. Co se ceny týče – není o nic vyšší než u plastových příbuzných.

Plast i silikon zpestří vaše bydlení

Silikonové doplňky nemusí bojovat s plastovými. V kuchyni i koupelně mají své místo oba materiály. Jako židle či odpadkový koš se více hodí plast, tvořítka na led jsou zase lepší silikonová. Přesvědčte se sami, že silikonoví i plastoví pomocníci vám mohou v mnohém ulehčit život!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies