Plánujete novou kuchyň?

Stará kuchyňská linka už není, co bývala, a potřebuje naléhavě změnu? Pak byste měli alespoň popřemýšlet o vestavných spotřebičích, které vám ušetří spoustu místa a navíc nebudou nikde “vykukovat” a překážet.

Plánujete novou kuchyň?

 

Volně stojící vs. vestavné spotřebiče

 

Je pravda, že ty volně stojící můžete dle potřeby nebo v případě havárie snadněji vyměnit. Kdežto u vestavných spotřebičů je už výměna komplikovanější. Kromě toho, pokud po nějakém čase budete chtít vestavný spotřebič vyměnit, musíte vybírat jiný, který bude mít ty stejné rozměry. Ale když tohle všechno pomineme, kuchyně s vestavěnými spotřebiči vypadá estetičtěji, protože jsou spotřebiče chytře maskovány, a co se týče prostoru i úsporněji.

 

Moderní vestavné spotřebiče - co všechno lze skrýt do kuchyňské linky?

 

  • Pračky - Pokud v koupelně nemáte dostatek místa na pračku, můžete ji chytře umístit a skrýt do kuchyňské linky. Běžným doplňkem u tohoto typu praček je ochrana před přetečením a také kontrola vyvažování náplně bubnu či automatický dávkovač prášku a vody.
  • Sušičky - Jestli nemáte pračku v kombinaci se sušičkou, můžete si pořídit navíc i sušičku, díky které už nemusíte věšet mokré prádlo. Zbavíte se tak sušáků, které také zbytečně zabírají místo v bytě.
  • Myčky - Postarají se za vás o špinavé nádobí, takže vám zbude více času pro rodinu i na vaše koníčky.
  • Mikrovlnné trouby - Většinou se umisťují nad pečící trouby. A abychom vás vyvedli z omylu, dnešní mikrovlnky neumí jen rozmrazovat a ohřívat. Ty kvalitnější umí dokonce uvařit, grilovat či připravit pokrmy v páře.
  • Pečící trouby
  • Sporáky (elektrické, kombinované, plynové) nebo varné desky (elektrické, plynové) - Záleží na tom, co vám bude více vyhovovat. Vybírejte ale podle konkrétních přípojek, které se nacházejí ve vaší domácnosti.
  • Chladničky, mrazáky či kombinované chladničky s mrazákem
  • Odsavače par

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies