Parfémy pro psy i kočky jsou módním hitem

Nikde není psáno, že je parfém pro psa nebo kočku důležitý, ale je to zajímavý kosmetický doplněk, který stojí za to vyzkoušet. Také váš pejsek nebo kočička mohou přeci krásně vonět.

Pes

Parfémy pro psy a kočky

Každý druhý z nás vlastní buď psa a nebo kočku. Je zřejmé, že každý chce, aby jeho psí nebo kočičí miláček vypadal co nejlépe, a proto lidé zkouší všelijaké nové módní a kosmetické trendy. Mezi nejnovější kosmetické trendy patří také parfémy pro psy a kočky.

Proč používat parfémy pro psy a kočky?

Nikde není psáno, že je parfém pro psa nebo kočku důležitý, ale je to zajímavý kosmetický doplněk, který stojí za to vyzkoušet. Také váš pejsek nebo kočička mohou přeci krásně vonět. Také můžete svémů psímu miláčkovi pořídit slušivý psí obleček.

Jaké existují druhy parfémů?

Většina výrobců, kteří se výrobou těchto parfémů zabývají, vyrábějí speciální parfémy určené pro psy a kočky bez příměsi alkoholu. Co se týče vůní parfémů, můžete si vybrat z velkého množství květinových, ale také ovocných vůní (například vanilka, kokos, jasmín, meloun, citrón, třešeň atd. ).

Cena parfémů

Cena speciálních parfémů, určených pro psy a kočky se pohybuje v rozmezí 150 až 500 korun za 50 mililitrové balení.

Jak parfém správně nanášet

Někteří psi a kočky se zvuku spreje bojí nebo jim je tento zvuk nepříjemný. Proto si je v tomto případě vhodné parfém nanést na ruku a jemně vmasírovat do srsti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies