Paprika – zavařování paprik

Papriky posilují cévy, mírní bolesti žil, posilují srdce a krevní oběh, zlepšují zrak, jsou prevencí migrén a zpevňují vazivové tkáně. Jsou zdrojem vitaminu B1, B2, C, E, provitaminu A, kyseliny listové, draslíku, hořčíku, vápníku, železa, zinku, jódu.

Papriky

Paprika – zavařování paprik

Papriky jsou velkým zdrojem vitaminu B1, B2, C, E, provitaminu A, niacinu, kyseliny listové, draslíku, hořčíku, vápníku, železa, zinku, jódu. Papriky posilují cévy, mírní bolesti žil, posilují srdce a krevní oběh, zlepšují zrak, jsou prevencí migrén.

Papriky v nálevu

Co budeme potřebovat k přípravě paprik v nálevu

2 kilogramy paprik, 2 cibule, 10 stroužků česneku, 2 litry vody, 500 mililitrů octa, 200 mililitrů oleje, 26 tabletek umělého sladidla, 1 sáček nálevu DEKO.

Postup přípravy

Nejprve si musíme připravit nálev, který uvaříme z vody, oleje, octa a sladidla. Když nálev chladne, rozkrojíme papriky, očistíme od semen a naskládáme s kolečky cibule a česnekem do zavařovacích sklenic. Naplněné sklenice přelijeme nálevem, uzavřeme, utěsníme a sterilujeme 20 minut při teplotě 80°C.

Další články o zavařování

Jahody - zavařování jahod
Zavařování zeleniny - jak na brokolici a květák

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.7 Počet: 12 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies