Omyvatelné barvy – konečně čisté stěny!

Také Vás štve, že se tak brzy po malování zeď zašpiní? Vymalujte ji tentokrát omyvatelnou barvou! Jakmile bude potřeba, zeď jednoduše omyjete a bude opět jako nová!

Barvy a štětce

žena malující interiérChystáte se malovat Pak zadržte..

Vždyť to znáte – krátce po malování si užíváte ten pocit čistoty a novoty, ale již pár týdnů či měsíců poté se na zdi objevují první fleky – vyšplouchne Vám z talíře trocha polévky, v předsíni děti vytvoří otisk od špinavé obuvi, manžel drcne do hrnku s kávou a je po čistotě. Nemluvě ani o faktu, že prach a špína se velmi rychle usazují nejen na nábytku, ale i na stěnách. Malovat po pár letech znovu se Vám nechce, ale obvykle nemáte na výběr. Když už se ale na malování vrhnete – buďte tentokrát chytřejší – zvolte omyvatelné barvy!

Omyvatelná stěna = čistota

Omyvatelné barvy na zeď jsou takové, které můžete vlhkým či mokrým hadrem utírat, jakmile se zeď zašpiní a nemusíte se přitom bát, že by barva pouštěla. Speciální složení barvy zaručuje, že se nečistoty nedostanou hluboko do podkladu. Navíc barva snese několik vrstev – rozhodnete-li se jí přemalovat, třeba jinou barvou, klidně tak můžete učinit i pětadvacetkrát, aniž byste museli původní nátěr odstraňovat – nepříjemnému škrábání stěny se tak chytře vyhnete!

Samozřejmě, že si připlatíte, ale když sečtete náklady za průběžné malování, které je normálně třeba, zjistíte, že se Vám investice vyplatí. V tomto případě totiž vymalujete a máte vystaráno na několik dlouhých let. Každý případný flíček pak jednoduše omyjete a jednou za čas můžete omýt celou stěnu.

Kde lze použít omyvatelnou barvu

Všude. Nejvíce se však hodí do dětského pokoje a do kuchyně, kde ji riziko zašpinění zdí nejvyšší. Hodně se ale používá také ve školách a restauračních zařízeních.

Jak koupit tu správnou omývačku

Nepleťte si omyvatelnou barvu s otěruvzdornou – ta omyvatelná není, pouze nezanechává při otěru stopy. Při nákupu si také raději vybírejte dražší a kvalitnější omyvatelné barvy – levnější varianty mohou vydržet jen jedno či dvě umytí. Omývačky jsou k dostání jak v lesklé, tak i matné variantě, která je k nerozeznání od klasických barev na zeď. Tak vzhůru do toho!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies