Ohradníky (elektrická hrazení) - i pejsek může respektovat zahrádku

Elektrické ohradníky pro psy šetrným způsobem udržují zvíře ve vytyčeném prostoru a zabraňují jeho úniku. Díky správně nainstalovaným ohradníkům tak uhlídáte svou zahradu před psím mazlíčkem.

Bígl

Funkce ohradníků (elektrického hrazení) pro psy

Chcete svému pejskovi zabránit, aby ničil stromky, záhony nebo skalky? Rostliny následkem psí moči uvadají a odumírají. Chraňte proto své rostliny, které jste pracně vypěstovali. Nechceme-li neustále něco opravovat, znovu vysazovat a svádět nekonečný, zdlouhavý a marný boj s udržením krásného prostředí, což i bez psa stojí dost námahy, je zde jedno řešení – elektrické ohradníky.

 

Elektrické hrazení pro psy šetrným způsobem udržují zvíře ve vytyčeném prostoru a zabraňují jeho úniku. Díky správně nainstalovaným ohradníkům tak nejen uhlídáte svou krásnou zahradu před vaším pejskem, ale také váš mazlíček bude pod dohledem a nikam vám neuteče.

Chraňte si zahrádku elektrickým hrazením

Psí moč je značně koncentrovaná a ve větším množství škodí všem rostlinám. Obzvláště citlivé jsou na psí moč všechny mladé jehličnany, konifery a zimostrázy. Rostliny postupně uvadají a hynou.

Žádný strach z elektrických ohradníků

Elektrické ohradníky pejskovi neublíží. Při dotknutí vytvářejí jen mírný elektrický šok, který pejska upozorní, že za ohradníky už nesmí chodit. Po několika lekcích na to pejsek příjde sám a bude se místům s nainstalovanými elektrickými ohradníky vyhýbat.

Instalace elektrického hrazení

  • elektrický zdroj
  • zemnící tyč
  • kabel
  • bleskojistku
  • spojku
  • zkoušečku elektrického proudu
  • ohradníkové tyče
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies